Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Honnét van ennyi aberrált pasi?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnét van ennyi aberrált pasi?

Figyelt kérdés

Most nem a szokásos nyomulós típusról kérdezek. Az még egy bizonyos szinten normális is. De ez a sok perverz, aberrált, ferdehajlamú honnét jött? Már szinte olyan érzésem van, hogy valahol van egy aberrált/perverz képző ahol gyártják őket. Ja és az a legjobb vicc az egészben, hogy általában az ilyenek jó pasinak hiszik magukat

33N

2018. okt. 13. 05:59
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
82%

Kerdezö a manapsag nagy divatnak őrvendő anális szex pl.nem perverz dolog?

Mikor a pasi a farkaval piszkalja benned a .....

Erröl ennyit,téma lezárva!

Lehet hogy van 1ferfinek fétise,de szerintem az analis szex sokkal undorítobb,mégis űzitek!

2018. okt. 13. 09:04
 12/18 jdfGabrella ***** válasza:
0%
Én is ismertem ilyet személyesen.
2018. okt. 13. 10:14
 13/18 anonim ***** válasza:
55%
Kedves kérdezö! Esetleg az akit te aberráltnak vélsz, ugyanezt gondolja rolad. Mi meg nem is tudjuk, hogy melyikötök az igazán aberrált. Ha értelmesen akarsz kérdezni konkretizáld, milyen TÖLED eltérö viselkedést kifogásolsz?
2018. okt. 13. 12:42
 14/18 anonim ***** válasza:
Amúgy mire gondolsz kérdező?
2018. okt. 13. 13:49
 15/18 anonim ***** válasza:
11%

Én meg azt vettem észre, hogy ha egy pasi nem akar valamit megtenni egy nőnek a szexben, akkor unalmas pasi.

Ha meg bàrmi extra kérése van, akkor egyből perverz. 32F

2018. okt. 13. 14:45
 16/18 anonim ***** válasza:
Mit értesz aberrált alatt?
2018. okt. 13. 16:53
 17/18 anonim ***** válasza:

A nőket sem kell félteni, ők amolyan csendes őrültek.

A pasik szájhősök összehordanak minden undorító taszító dolgot,de a nők nagy része nem mond semmit csupán cselekszik a szex során amitől némelyik pasinak égnek áll haja .

A pasik legalább mondják mit szeretnének és tudod kivel állsz szemben,de a nők a cselekedeteikkel lepnek meg.

F/42

2018. okt. 13. 17:08
 18/18 anonim ***** válasza:
0%
Nem tudom, hogy honnan, de én is így látom. Szerintem a többség így van kódolva. Borzasztó hormonköd van a fejükön.
2018. okt. 14. 00:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!