Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az a pasi, aki nem szeret nyalni, az kifejtené, hogy miért nem?
Figyelt kérdés
Csak kíváncsiságból érdekel,hogy férfiaknál milyen okai lehetnek.
Köszi
2018. okt. 12. 11:42
11/22 A kérdező kommentje:
és akinek macera,az mondjuk előjátékként,csak 1-2 perces kis nyelves ingerlésben még benne van? És utána mehet a szex. Vagy még annyi sem?
2018. okt. 12. 12:21
12/22 A kérdező kommentje:
amúgy a hüvelyváladék nem ragacsos....legalábbis jobb helyeken...az enyém pl egyáltalán nem...inkább olyan vízes-selymes....kis finom..semmi ragacs...íze meg pl szinte nincs is,semleges, mert kóstoltam, szóval nem nagyon értem ezt a részét,de oké.
2018. okt. 12. 12:26
13/22 anonim válasza:
Ez egy nagyon érdekes kérdés, én sem értem. Én imádom csinálni akármeddig tudnám...... Baromira élvezem és a nők is nagyon élvezik és ezt jó látni.... Szerintem az egyik legjobb dolog a szexben F
14/22 anonim válasza:
Nőtől függ. Van akinek taszított az illata az íze mág akkor is ha előtte mosta intim mosakodóval.. Neki megtettem mert szerette de nem is sokáig voltunk együtt.
A jelenlegi partneremnek megbolondulok az ízétől, illatától, már a gondolat és az emlékek is merevedést okoznak. Vele ki nem hagynám, kivéve ha menszije van, akkor csak dugunk.
15/22 anonim válasza:
Én szeretek.
De volt már akinek büdös volt a puncija, ő nem kellett semmire.
16/22 anonim válasza:
Nekem is volt olyan barátnőm hogy dugás közben iszonyú büdös jött onnan neki. Na ezt nem nyaltam volna ki, igaz hogy a dugás is abba maradt, szakítottam.
A mostaninak imádom olyan finom az íze, illata.
17/22 A kérdező kommentje:
hú,ezen megvagyok döbbenve.ennyire??
2018. okt. 12. 17:49
18/22 A kérdező kommentje:
és ezt hogy kell elképzelni? szexeltek,majd megcsap a szag és mondod,hogy"baby, rohan a buszom" ?
2018. okt. 12. 17:50
19/22 anonim válasza:
Ha büdös lenne egy csaj pinája, akkor én egyenesen azonnal megmondanám neki, hogy legyen szíves jobban megmosni. Ha akkor is büdös a pinája, akkor megmondanám, hogy menjen el nőgyógyászhoz hogy ő mit mond erre. Ha ezek után is büdös a pinája, akkor felejtős, mert az azt jelenti, hogy nem érdekli.
20/22 anonim válasza:
Közvetlen fürdés után nincs vele bajom, amúgy meg próbáltam megszokni, de amúgy azért nem szeretem, mert nem akarok öklendezni (mindig is finnyás voltam, és az általam nem szeretett ételek ízétől és szagától is teljesen rosszul tudok lenni), mivel az senkinek nem jó, illetve főleg az aggaszt hogy magára veszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!