Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha két este sem kezdeményezett...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha két este sem kezdeményezett, akkor ma nekem kellene?

Figyelt kérdés

A barátommal együtt élünk. "Rendes" szex kb 1-1,5 hete volt.

Szoktunk szerepet cserélni, olyan hétfőn volt. Aztán azt mondta, hogy most majd "ő jön", de két alkalomból egyszer sem tett ezirányba semmit.

Akkor nekem kellene?

Én akkor szoktam, ha ő a lány...vagy arra vár, hogy megint így legyen? Pedig azt mondta, hogy most nem ő akar lányoskodni.. (Tehát szóba is került, csak tett nem lett)0

2018. okt. 11. 11:06
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:

Mindegy...

Nem az a bajom, hogy nem tetsző választ kapok, hanem nem szabad egy ekkora részletből megítélni valakit.

2018. okt. 11. 23:21
 22/25 anonim ***** válasza:

Azért akart hozzád visszamenni, mert nincs másik nő, akin ki tudná élni az önzőségét. Annyi nő nincs azért, aki ilyen könnyem seggberakná és nem volt kedve újakkal ismerkedni, mert ki tudja hogy fogadnák ezt a fétisét.

Te meg mártír vagy és csinálod. A mártírság pedig nevetséges. Dobd ki. Ez jobb úgysem lesz. Mire vársz? De most komolyan... még hogy biszex! Azért mondja, hogy biszex, mert az elfogadottabb, mint a búzaság.

Te döntöttél úgy, hogy visszafogadod, szóval rajtad múlt, hogy ott van. Most dönts már végre jól és dobd már ki, aztán találj magadnak egy férfit, aki megdug rendesen.

2018. okt. 12. 06:08
 23/25 A kérdező kommentje:
Jól van, köszi.
2018. okt. 12. 07:47
 24/25 anonim ***** válasza:

No, a kislány megsértődött, mert őszinték hozzá az emberek... Mindig ezt csinálod, ha az emberek nem azt mondják, amit hallani szeretnél?

Lehet inkább nem is téged, hanem a pasidat kéne sajnálni...

2018. okt. 12. 08:10
 25/25 A kérdező kommentje:
Sajnáld... Engem nem kell sajnálni. A legegyszerűbb eldobni a másikat.
2018. okt. 12. 08:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!