Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha két este sem kezdeményezett, akkor ma nekem kellene?
A barátommal együtt élünk. "Rendes" szex kb 1-1,5 hete volt.
Szoktunk szerepet cserélni, olyan hétfőn volt. Aztán azt mondta, hogy most majd "ő jön", de két alkalomból egyszer sem tett ezirányba semmit.
Akkor nekem kellene?
Én akkor szoktam, ha ő a lány...vagy arra vár, hogy megint így legyen? Pedig azt mondta, hogy most nem ő akar lányoskodni.. (Tehát szóba is került, csak tett nem lett)0
Egy kicsit én is elúsztam, bevallom őszintén, megnéztem, milyen kategóriában is vagyok. :) Szóval felcsatolhatóssal csináljátok, úgy kell érteni a szerepcserét és a lányoskodást, igaz? Nem kritizálni akarok, előre mondom, elég toleráns típus vagyok. :)
Szerintem simán kezdeményezhetsz, és igen, közöld vele azért előre, hogy melyik szerepben is szeretnél lenni. Beszéljetek, menjen az a kommunikáció! :) Ha mégis meggondolta volna magát, és a másik szerepben lenne szívesebben, azért nem lépett, akkor biztasd, hogy elmondhatja nyugodtan. Vagy ha bármi egyéb gondja-baja van. Nem hiszem, hogy összedől a világ, ha mégsem a "rendes felállásban" lesztek megint. Nem? :) De ha igen, akkor azt beszéljétek meg. A lényeg, hogy akkor menj utána te, ne legyenek kétségek. Hajrá!
25/L
Most wzt a kérdést komolyan gondoltad? Hány éves vagy, 14?
Egyrészt ha én együtt vagyok valakivel, akkor az kezdeményez, akire "rájön". Csak úgy spontán, nem tervszerűen. A másik: te ismered régóta, nem mi!
Te jó isten...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!