Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha két este sem kezdeményezett...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha két este sem kezdeményezett, akkor ma nekem kellene?

Figyelt kérdés

A barátommal együtt élünk. "Rendes" szex kb 1-1,5 hete volt.

Szoktunk szerepet cserélni, olyan hétfőn volt. Aztán azt mondta, hogy most majd "ő jön", de két alkalomból egyszer sem tett ezirányba semmit.

Akkor nekem kellene?

Én akkor szoktam, ha ő a lány...vagy arra vár, hogy megint így legyen? Pedig azt mondta, hogy most nem ő akar lányoskodni.. (Tehát szóba is került, csak tett nem lett)0

2018. okt. 11. 11:06
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
79%
Lányoskodni... férfi van melletted, vagy férfinek kinéző nő?
2018. okt. 11. 11:50
 2/25 anonim ***** válasza:
58%
az #1 nek igaza van...
2018. okt. 11. 13:18
 3/25 anonim ***** válasza:
Seggbepukkantósdira használ csak.
2018. okt. 11. 15:37
 4/25 A kérdező kommentje:
Nem tegnap ismertem meg, tehát nem gondolok ilyesmit. Nem is azt kérem, hogy véleményezzék őt, mint embert...csak nem tudom, várjak-e rá még vagy megint nekem kellene lépnem?
2018. okt. 11. 15:47
 5/25 anonim ***** válasza:
Nem tudjuk. Én pld. még ezt a lányos - fiús dolgot sem értem, de nem is akarom megérteni! Csak szemléltetni akarom, hogy mi nem tudjuk, hogy gondolkodik a párod. De ha szeretnél szeretkezni vele, akkor add tudomására. Kezdeményezz nála, de még az elején mondd el neki, hogy melyik szerepben szeretnél te lenni.
2018. okt. 11. 16:25
 6/25 A kérdező kommentje:
Néha már elképzelni is nehéz, hogy én vagyok igazán a lány...
2018. okt. 11. 16:29
 7/25 anonim ***** válasza:
Nem is te vagy, de nem kértük hogy véleményezd mint embert.
2018. okt. 11. 16:35
 8/25 A kérdező kommentje:
Jajj, de vicces vagy...ide feltenni dgy kérdést kész hülyeség. Úgyis csak olyan ír, aki kritizál. ...
2018. okt. 11. 16:39
 9/25 anonim ***** válasza:

Egy kicsit én is elúsztam, bevallom őszintén, megnéztem, milyen kategóriában is vagyok. :) Szóval felcsatolhatóssal csináljátok, úgy kell érteni a szerepcserét és a lányoskodást, igaz? Nem kritizálni akarok, előre mondom, elég toleráns típus vagyok. :)

Szerintem simán kezdeményezhetsz, és igen, közöld vele azért előre, hogy melyik szerepben is szeretnél lenni. Beszéljetek, menjen az a kommunikáció! :) Ha mégis meggondolta volna magát, és a másik szerepben lenne szívesebben, azért nem lépett, akkor biztasd, hogy elmondhatja nyugodtan. Vagy ha bármi egyéb gondja-baja van. Nem hiszem, hogy összedől a világ, ha mégsem a "rendes felállásban" lesztek megint. Nem? :) De ha igen, akkor azt beszéljétek meg. A lényeg, hogy akkor menj utána te, ne legyenek kétségek. Hajrá!

25/L

2018. okt. 11. 18:12
 10/25 anonim ***** válasza:
100%

Most wzt a kérdést komolyan gondoltad? Hány éves vagy, 14?

Egyrészt ha én együtt vagyok valakivel, akkor az kezdeményez, akire "rájön". Csak úgy spontán, nem tervszerűen. A másik: te ismered régóta, nem mi!

Te jó isten...

2018. okt. 11. 18:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!