Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha két este sem kezdeményezett...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha két este sem kezdeményezett, akkor ma nekem kellene?

Figyelt kérdés

A barátommal együtt élünk. "Rendes" szex kb 1-1,5 hete volt.

Szoktunk szerepet cserélni, olyan hétfőn volt. Aztán azt mondta, hogy most majd "ő jön", de két alkalomból egyszer sem tett ezirányba semmit.

Akkor nekem kellene?

Én akkor szoktam, ha ő a lány...vagy arra vár, hogy megint így legyen? Pedig azt mondta, hogy most nem ő akar lányoskodni.. (Tehát szóba is került, csak tett nem lett)0

2018. okt. 11. 11:06
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:

Én lány vagyok, ő férfi...

Van felcsatolhatósunk, azzal szoktunk szerepcseréset "játszani".

Nem azért kérdeztem, mert 14 vagyok vagy nem ismerem, de ha előtte ő azt mondja, hogy ő lesz aznap a férfi, akkor kezdeményezzen ő, nem? De kettőből egyszer sem...azért az jel, nem?

Úgy gondolom, hogy lassan kb. 1,5 hét után (havi 1-2, esetleg 3 szex van a részemre is) igenis kezdeményezhetne ő.

Egyáltalán nem érzem magam lánynak/nőnek, mert én dugom meg őt, nekem kell kezdeményeznem (simogatom, kiteszem a ruhát, amit felvegyen vagy megbeszéljük előre...), állandóan tangában flangál... A szex is olyan ritka esemény lassan, hogy fel kellene írjam, hogy ne felejtsem el, mikor is volt utoljára.

Beszélünk, de... Ebben sosem egy nyelvet beszélünk azthiszem. Én igyekszem elfogadni, de már egyre kevésbé értem, hogy ha sima szexet is szeretne, akkor miért nem tesz érte. A legutóbbi is annyi volt, hogy kicsit megsimogatott, aztan mehet... Es vt kb 10 perc. ... Na mindegy.

Ennyir arról, hogy itt lehet kérdezni. :) nem számít.

2018. okt. 11. 19:05
 12/25 anonim ***** válasza:
100%

#9 vagyok. Nem kell így kiakadni, ha elsőre is leírod így rendesen, senki nem ért félre semmit, és nem szól be. :)

Ez tényleg furcsa így. De innen a távolból tényleg csak annyi tanácsot tudunk adni, hogy kezdeményezz te akkor, és/vagy beszéljetek erről őszintén. Ha meg lehet oldani, legalább te sem agyalsz feleslegesen, ha nem, akkor meg nincs miről beszélni...

2018. okt. 11. 19:17
 13/25 A kérdező kommentje:
Nem kiakadtam, hanem elkeserdtem, hogy sehol sem találok olyant, akivel ... Az ismerőseimet ismeri, így nekik nem beszélhetek... Vele nem igazán beszélünk egy nyelvet. Ide ha írok erről, akkor mindegyik kérdésemnél azon akadnak fenn, hogy uuuristenegycsajjalélszdegázvagy...
2018. okt. 11. 19:21
 14/25 anonim ***** válasza:
100%
Még mindig #9 vagyok. Engem ez nem igazán zavar (sőt, én is kipróbálnám amúgy ezt a szerepcserés dolgot:D), én tényleg segíteni szerettem volna valahogy.
2018. okt. 11. 19:45
 15/25 A kérdező kommentje:

Köszi... Csakhát beszélni már próbáltam... Attól meg, hogy megint én nekem "kell" kezdeményezni, attól nem fogom azthiszem jobban érezni magam.

Nem igazán vágyok arra, hogy simogatom meg ilyenek, aztán benyőgje az igazán vonzó mondatát, aminél izgatóbb nincs is: "gyere, sz. pj le" ... Aztán ha "megunta", akkor meg " ülj bele, gyere..." ...

2018. okt. 11. 19:49
 16/25 A kérdező kommentje:
Egyébként teljesen rendben van, jó látni, hogy élvezi...de kellene az egyensúly. Én most igyekszem, hogy ne kéthetente 1 szex legyen (akármilyen), de ehhez ketten kellenénk... Csak ő mindig fáradt, fáj a térde vagy inkább iszik, úgy meg semmi kedvem hozzá. Reggel vagy alszik vagy elutasít vagy siet... Persze ha csak kap, az úgy ok, úgy ritka, ha e
2018. okt. 11. 19:56
 17/25 A kérdező kommentje:
Egyébként teljesen rendben van, jó látni, hogy élvezi...de kellene az egyensúly. Én most igyekszem, hogy ne kéthetente 1 szex legyen (akármilyen), de ehhez ketten kellenénk... Csak ő mindig fáradt, fáj a térde vagy inkább iszik, úgy meg semmi kedvem hozzá. Reggel vagy alszik vagy elutasít vagy siet... Persze ha csak kap, az úgy ok, úgy ritka, ha nem akarj.
2018. okt. 11. 19:56
 18/25 anonim ***** válasza:
100%

Ha talán remdesen leírtad volna az elején... még jó, hogy kiakasztottunk, legalább részletesebben ismertetted a dolgot.

Tudom, hogy te vagy a lány, ez látszik, meg van szövegértésem.

Te viszont nem veszed észre, hogy ő már csak úgy akar szexelni, hogy te dugod meg és ő a passzív? Ő nem igazán akar férfi lenni.

Továbbra is kitartok amellett, hogy a kérdés kiírása hülyeség. Ha az alapvető problémát írod le, ami sokkal komolyabb, mint a fő kérdésedben leírtak, azt másképp fogadtuk volna. Mert ez tényleg gond, ugyanis a pasid meleg. És most jöhettek a nullázással, hogy "attól, hogy a pasi szereti kapni hátulról még nem b#zi, mert prosztata és blablabla..."

A prosztata masszázs és a seggbedugás között hatalmas a különbség.

A pasid meleg. Mélyen belül te is tudod. Azért írtál ki ilyen semmit-sem-kérdező kérdést, mert a fő gonddal (hogy a pasid meleg) nem akarsz szembenézni, de a női méltóságod már kezd elveszni, és tudod, hogy egy homokossal élsz együtt.

Tudatosítsd magadban, hogy a pasidnak férfiak kellenek és utána hagyd őt el. Egyébként is milyen ember ez, aki magának se vallja be az identitását?

Én az előző válaszomban egy szóval nem tettem megjegyzést arra, hogy a pasid néha seggberakod... ezért megteszem most: már ebből rájöhettél volna, hogy b#zi.

Most ezért lepontozhattok, de ez a véleményem.

2018. okt. 11. 21:18
 19/25 A kérdező kommentje:
Biszex, ezt eddig is tudtam... Volt férfival... Nem rajtam múlt, hogy itt van-e, én már szakítottam vele...elzavartam, de azt mondta, hogy velem szeretne lenni...
2018. okt. 11. 21:27
 20/25 anonim ***** válasza:
76%

De rajtad múlt hogy ott van. Te fogadtad vissza tangás Pistát. Aki jobban szereti tolatni magát mint téged tolni.

De bizony itt lehet kérdezni. Jó nagy hülyeségeket is akár. Viszont a nem tetsző válasz is válasz. Még akkor is ha azt várod amit hallani akarsz.

Na volt ma pókhózás vagy csak kormolás?

2018. okt. 11. 22:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!