Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek arról, ha valaki korán kezdi a szexuális "kalandokat"?
#5 ezzel nagyon nem értek egyet.
14 évesen kezdtem, de még 18 évesen is max 16-nak nézek ki. Attól meg nem fog valaki öregebbnek kinézni. :D
Ha 15-16 évesen vki nem kezdi el, az sztem egészségtelen.
Én 17 évesen kezdtem csak szexelni de megbántam. Hamarabb kellett volna, sokkal kiegyensúlyozottabb lettem volna már az előző 1-2 évben is
Mindenki más, nekem is volt olyan osztálytársam, aki még beszélni sem mert a szexről, kislány volt nagyon, még 18 évesen is. Más meg sokkal korábban érik testileg és lelkileg is. Én 14 évesen veszítettem el, baromi szerelmessk voltunk, és megőrültünk már egymásért, meg akartuk várni, hogy 15 legyek én is, de 1 hónappal előbbig bírtuk. Soha nem bántam meg, mert nagyon jó emlék az egész kapcsolat. Utána volt bőven pasim, és 18 évesen rátaláltam életem szerelmére, akivel 7 éve együtt vagyunk, házunk van, lassan nekiállunk a baba projectnek, és eszem ágában nem lenne megcsalni, de neki sem engem.
Aláírom, hogy 14-15 évesen teljesen máshogy éltem meg a szexet, mint most, évről évre változott a hozzáállásom, és meg kellett érni hozzá, hogy igazán élvezni tudjam, de szerintem pont így volt jó, hogy évről évre jobban megismertem magamat, hogy mire van szükségem, és biztos vagyok benne, hogy páromnál jobb szexpartnert nem találnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!