Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek arról, ha valaki korán kezdi a szexuális "kalandokat"?
Ocsmány kielt feje lesz akar kislány akar kisfiú az illető :D
Tehát 20 évesen nem úgy néz majd ki mint egy 20, hanem 25nek esetleg többnek.
Elő példák vannak ezekre az utcán..
Az valós félelem, hogy ha nem tudja a mértéket és eszetlenül csinálja, akkor megtörténhet a "kiégés" állapota. De ez erőssen függ a partner(ei)től, a szexuálisan kiélt vágyak számával.
Szóval van aki 13 évesen kezdi és semmi gondja nem lesz a szexel később sem.
Más 15 évesen habzsolja az élményeket és 22 éves korára már semmi nem csigázza fel, mert "megvolt" ez is.
A szex testi és lelki síkon is működik. Tök máshogy éled meg gyerekként, kamaszként és felnőttként ugyanazt az élményt.
Az ber kicsit mindig aggódik a fiatalokért, hiszen sok ponton félrecsúszhatnak a dolgok... de ha fwl vannak világosítva van hova fordulniuk baj esetén és persze van kivel szexelni akkor tegye.
nekem két lány ismerősöm volt akik korán kezdték, mind a ketten 14 évesen veszítették el és szexeltek aktívan, mind a kettőnek idősebb (18-19 éves) pasija volt.
Hát igen, irigykedtem rájuk és persze pasiként csorgattam a nyálamat, fantázia beindult, de picikét lehetett látni rajtuk, hogy túl korán kezdték, valami a lelkükkel volt. Olyan tudod, mikor túl fiatal vagy valamihez és nem igazán tudod még feldolgozni agyilag mi történik. Erősebb leszel, de látszik, hogy nyomot hagy.
Szex iránti viselkedésben olyanok voltak mint a 18-20 évesek (visszatekintve), szóval míg nálunk megvolt a "hűű, megláttad a cicijét" fázis, nekik már "ja igen, leszoptam és múltkor lefeküdtem a haverjával"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!