Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok/nők, orális szextől...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/nők, orális szextől mennyi idő alatt élveztek el?

Figyelt kérdés

A partner ügyességétől függ inkább, vagy inkább a hangulattól? Ha régen nem volt semmi, akkor kevésbé, vagy jobban megy?

Hány évesek vagytok? Hány éves korotokban nyaltak ki először, és a tapasztalat mennyit változtatott szemetekben az orális szex megítélésén?

Köszönöm, ha a legtöbb részre válaszoltok :-)

2018. okt. 10. 23:50
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
5perc alatt 10-szer! Ahogy azt Móricka elképzeli!
2018. okt. 11. 08:37
 12/13 anonim ***** válasza:

Pasitól függ. Volt, aki csinálhatta nekem kézzel 1 óráig, nyalhatott egy óráig, semmi. Soha nem élveztem el vele. Volt, aki annyira értette a dolgát, hogy vissza kellett fognom magam, hogy tovább élvezhessem :D De ez kézzel volt. Nyalással eddig egy férfi tudott csúcsra juttatni. Tehát a partnertől függ szerintem, hogy mennyire ügyes. Legtöbb férfi sajnos nem tud a csiklóval bánni.

30 éves vagyok, és 18 évesen nyaltak ki először.

2018. okt. 11. 16:19
 13/13 anonim ***** válasza:
A feleségemnél ez pl. attól függ, hogy hányadik orgazmusa az adott együttlétkor. Az elsőhöz jóval több idő kell, utána már gyorsabban elélvez ismét.
2018. nov. 14. 15:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!