Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok/nők, orális szextől...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/nők, orális szextől mennyi idő alatt élveztek el?

Figyelt kérdés

A partner ügyességétől függ inkább, vagy inkább a hangulattól? Ha régen nem volt semmi, akkor kevésbé, vagy jobban megy?

Hány évesek vagytok? Hány éves korotokban nyaltak ki először, és a tapasztalat mennyit változtatott szemetekben az orális szex megítélésén?

Köszönöm, ha a legtöbb részre válaszoltok :-)

2018. okt. 10. 23:50
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
94%

Nem tudok attól elelvezni

Sőt semmitől se

2018. okt. 11. 00:01
 2/13 A kérdező kommentje:
Első, hányan próbálták..? Maszturbációval sincs orgazmusod? A korodat elárulod, illetve a többi kérdésre is válaszolnál?
2018. okt. 11. 00:03
 3/13 anonim ***** válasza:
94%

Egyiktől se volt soha.

Magamnak tudom csak.

2018. okt. 11. 00:16
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Sosem élveztem még el nyalástól. Nekem kevés az inger.

10 éve szexelek.

4 partner is próbálkozott.

Csikló stimulációval van orgazmusom, ha az ujját használja a partnerem. De nyelvvel nekem csak csikis érzés, semmi több.

30N

2018. okt. 11. 01:39
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom pontosan mennyi idő alatt élvezek el, de most találkoztam egy olyan pasival aki úgy nyal hogy percek alatt orgazmusom lesz.

17 évesen volt először ilyenbe részem

2018. okt. 11. 01:51
 6/13 NemFogodKitalálni ***** válasza:
100%

Nekem általában kb 10 perc.

21N

2018. okt. 11. 05:21
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Semmikir mostanában. Annyira rég talalkoztam okyan pasival, aki jól nyal, higy az hihetetlen. Legutobb kiselőadást tartottam a ferjemnwk hogyan csinalja, de nem túl jó nebulo....
2018. okt. 11. 05:23
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

5-10 perc, ha jól csinálja, de ebbe beletartozik az is, hogy van előtte petting. Ha egyből izgatás nèlkül bukik a csiklómra, akkor 15-20 perc, de úgy kell neki.

Minél régebben volt, annál nehezebb így elélvezni, és fordítva. Ha gyakran van benne részem, akkor edzésben vagyok, 5 perc alatt simán.

Sajnos a tapasztalat azt mutatja, hogy a legtöbb férfi nem tud nyalni. A legtöbben azt hiszik, hogy a csikló egy kis pénisz, és ugyanúgy a vadabb, erősebb izgatás a jobb.

A partner ügyességge nagyon fontos, ha nem jól csinálja, akkor hamarab okoz fájdalmat, mint orgazmust. De a hangulat is fontos, ha nem sikerül ellazulni, akkor se biztos, hogy lesz orgazmusom, bár jó technikával és türelemmel igen.

Egyet jegyezz meg: minden nő más. Attól, hogy az egyiknek sikerül 2 perc alatt csúcsra jutni, lehet hogy ugyanaz a technika a másiknàl teljes kudarc. Figyelj oda, hogy mi jó. Sok lány azért nem mondja el, hogy hogyan élvezi, mert a legtöbb srác ezen csak besértődik, és eszébe sincs tanulni, hogy mit élvez a partnere. Sajnos.

Az ilyen lányok szoktak olyat mondani, hogy nem élvezik a nyalást, mert eddig csak rossz emlékük van róla, és nem is akarnak újabb megalázást.

2018. okt. 11. 06:34
 9/13 anonim ***** válasza:

Olyan 10-20perc alatt.

16 évesen nyaltak ki először.

2018. okt. 11. 06:49
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Olyan 10-15 perc.

Függ a hangulattól is és a partnertől is , és persze hogy mennyire ügyes.

16 voltam az elsőnél most 22.

2018. okt. 11. 07:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!