Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az megoldaná a depresziómat ha azzal szeretkezhetnék akivel csak akarok?
Pont annyira segítene, mint az én vagdosásom. Egy darabig eltereli a figyelmet (a dugás/vagy én esetemben a fájdalom), de amúgy utána ott leszel megint k.va üresen és magányosan és megkérdezed magadtól h ezt megis mi a f...omnak csinaltam???
Bocsa a stílusért. Kb. ugyan ennyi értelme van. Elvileg meg kell talaljuk a depi okat, felkereni egy szakembert es feldolgozni. Hat nagyjából ez fog használni. (Dugni azert jo, bar én most annyira szomorú vagyok, hogy nem tudnek szexelni veled, hiaba ertelek meg :D)
ma 17:40
köszönöm! Ha esetleg változás van szólj.
(Gondolom lány vagy?)
A depresszión nem változtat a szex.
Egyébként igen, lány vagyok. Viszont a gyógyszerem letolta a libidóm.:DD Nekem a depitol nincs kedvem szexelni.
Igen, valamennyit javulna. Az elszalasztott lehetőségek utólagos bepótlása is élmény, még ha nem is akkora, mint ha időben történt volna.
Viszont ez tényleg csak képzelgés, nem sok értelme van agyalnod ezen. Próbáld a mostani lehetőségeid most elkapni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!