Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek az megoldaná a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek az megoldaná a depresziómat ha azzal szeretkezhetnék akivel csak akarok?

Figyelt kérdés
Elég depressziós vagyok. Szerintetek elmúlna ha a vot gimi összes jó csajával, tanárával vagy egyetemi tanárnőimmel kolléganőimmel mind szeretkeznék? Kölcsönösen és odúadóan persze. Ha sikerülne lefeküdnöm az összes elszalasztott és kihagyott lehetőséggel szerintetek javulna valamit a helyzetem?

2018. okt. 10. 16:35
 1/9 Igen, én vagyok! :) ***** válasza:
Belső problémára külső megoldás nem használ.
2018. okt. 10. 16:46
 2/9 anonim ***** válasza:
Soha
2018. okt. 10. 17:11
 3/9 anonim ***** válasza:

Pont annyira segítene, mint az én vagdosásom. Egy darabig eltereli a figyelmet (a dugás/vagy én esetemben a fájdalom), de amúgy utána ott leszel megint k.va üresen és magányosan és megkérdezed magadtól h ezt megis mi a f...omnak csinaltam???

Bocsa a stílusért. Kb. ugyan ennyi értelme van. Elvileg meg kell talaljuk a depi okat, felkereni egy szakembert es feldolgozni. Hat nagyjából ez fog használni. (Dugni azert jo, bar én most annyira szomorú vagyok, hogy nem tudnek szexelni veled, hiaba ertelek meg :D)

2018. okt. 10. 17:40
 4/9 A kérdező kommentje:

ma 17:40

köszönöm! Ha esetleg változás van szólj.

(Gondolom lány vagy?)

2018. okt. 10. 18:01
 5/9 anonim ***** válasza:
Nem változna semmit sem, ugyan olyan depressziós maradnál. Ink menj el dokihoz h mi váltja ki belőled ezt az érzést.
2018. okt. 10. 19:19
 6/9 anonim ***** válasza:
A rendszeres szex tud jó lenni a depresszió ellen, de nem úgy hogy mindenkivel egy alkalom. Amúgy miből gondolod, hogy Ők is akarnák? Ennyire helyes vagy?
2018. okt. 11. 06:34
 7/9 A kérdező kommentje:
Elvileg - kérdezem.
2018. okt. 11. 10:33
 8/9 anonim ***** válasza:

A depresszión nem változtat a szex.

Egyébként igen, lány vagyok. Viszont a gyógyszerem letolta a libidóm.:DD Nekem a depitol nincs kedvem szexelni.

2018. okt. 11. 13:27
 9/9 anonim ***** válasza:

Igen, valamennyit javulna. Az elszalasztott lehetőségek utólagos bepótlása is élmény, még ha nem is akkora, mint ha időben történt volna.

Viszont ez tényleg csak képzelgés, nem sok értelme van agyalnod ezen. Próbáld a mostani lehetőségeid most elkapni!

2018. okt. 13. 16:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!