Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mist ilyenkor mi a teendő? (24N)

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mist ilyenkor mi a teendő? (24N)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Hétvégén rájöttem hogy eddig rossz infót tudtam ,hogy milyen méret kellemes nekem

Igaz sose ellenőriztem le az állítást

Abban a hitben voltam hogy nekem az átlagos 15-16 cm jó! Az is igaz hogy exemmel csak úgy tudtam szexelni hogy előbb elkellett vinnie kézzel vagy szájjal mert akkor nem férd be! De még is kellemes volt vele a szex!

Most viszont hétvégén találkoztam egy régi ismerősömmel tudtam,hogy neki kicsi van! Egyrész születési rendellenesség 1 herével született ez miatt kevés spermaszám szóval orvosilag meddő de ez mellett egy csupaszív srác! Mikor oda értünk h na akkor be tegye gumit fel és szúró fájdalmat éreztem hiába voltam nedves meg felizgul egyszerűen meg bolondúltam a fájdalomtól ,pedig tényleg nagyon óvatos volt! Akkor kicsit ki próbáltuk gumi nélkül hátha az a baj hogy az zavar be de úgy is ez a szúró fájdalom!

Nah mind1 h ne maradjunk hoppon mondtam neki hogy ha van kedve óvatosan kipróbálhatjuk popsiba! Új gumi fel! Meglepően kellemesen csalódtam igaz csak a fejét tette be popsiba de az kellemes volt!!

A végén beszélgettünk és meg kérdeztem tőle,hogy ha nem bántom meg akkor kb mekkora a pénisze! Azt mondta. 11-12 cm !

De akkor se tudom miért éreztem hüvelyben azt a szúró fájdalmat

Tiszták voltunk

Nem nyúlt hozzám koszos kézzel

Nekem nincs fertőzésem se gyulladásom se semmi

Elgondolkoztam hogyha nekem a 11-12 cm fáj akkor hogy a viharba fogok én így szexelni

Bár minek csodálkozok ha az o.b. mini is fáj

Nah mind1 igazából az a kérdés hogy mi lehetett a probléma?

#szex #pénisz #òvszer #szúró-fájdalom
2018. okt. 9. 17:55
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:

146 cm vagyok

De nincs összefüggés

2018. okt. 9. 20:56
 22/26 A kérdező kommentje:

20-as

Ez az eset most Szombaton volt

Előtte meg július 19.-én szexeltem utoljára és nem durván

2018. okt. 9. 20:57
 23/26 anonim ***** válasza:
Akkor fogalmam sincs
2018. okt. 9. 22:35
 24/26 A kérdező kommentje:
Nekem sincs
2018. okt. 9. 22:58
 25/26 anonim ***** válasza:

Van valamilyen játékszered? Lehet sok síkosítással kéne egy kicsit játszogatnod úgy napi egyet legalább.bár ha a véleményemre vagy kiváncsi, ez valamelyest szerencse mert elöbb ki kell h elégítsenek h megkaphassanak.

30f

2018. okt. 10. 08:28
 26/26 A kérdező kommentje:

Kedves Utolso

Nincs semmi játékszerem

A másik attol függ honnan nézzük

De igazad van

Így ez miatt nem haradok hoppon

2018. okt. 10. 09:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!