Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mist ilyenkor mi a teendő? (24N)
Sziasztok!
Hétvégén rájöttem hogy eddig rossz infót tudtam ,hogy milyen méret kellemes nekem
Igaz sose ellenőriztem le az állítást
Abban a hitben voltam hogy nekem az átlagos 15-16 cm jó! Az is igaz hogy exemmel csak úgy tudtam szexelni hogy előbb elkellett vinnie kézzel vagy szájjal mert akkor nem férd be! De még is kellemes volt vele a szex!
Most viszont hétvégén találkoztam egy régi ismerősömmel tudtam,hogy neki kicsi van! Egyrész születési rendellenesség 1 herével született ez miatt kevés spermaszám szóval orvosilag meddő de ez mellett egy csupaszív srác! Mikor oda értünk h na akkor be tegye gumit fel és szúró fájdalmat éreztem hiába voltam nedves meg felizgul egyszerűen meg bolondúltam a fájdalomtól ,pedig tényleg nagyon óvatos volt! Akkor kicsit ki próbáltuk gumi nélkül hátha az a baj hogy az zavar be de úgy is ez a szúró fájdalom!
Nah mind1 h ne maradjunk hoppon mondtam neki hogy ha van kedve óvatosan kipróbálhatjuk popsiba! Új gumi fel! Meglepően kellemesen csalódtam igaz csak a fejét tette be popsiba de az kellemes volt!!
A végén beszélgettünk és meg kérdeztem tőle,hogy ha nem bántom meg akkor kb mekkora a pénisze! Azt mondta. 11-12 cm !
De akkor se tudom miért éreztem hüvelyben azt a szúró fájdalmat
Tiszták voltunk
Nem nyúlt hozzám koszos kézzel
Nekem nincs fertőzésem se gyulladásom se semmi
Elgondolkoztam hogyha nekem a 11-12 cm fáj akkor hogy a viharba fogok én így szexelni
Bár minek csodálkozok ha az o.b. mini is fáj
Nah mind1 igazából az a kérdés hogy mi lehetett a probléma?
146 cm vagyok
De nincs összefüggés
20-as
Ez az eset most Szombaton volt
Előtte meg július 19.-én szexeltem utoljára és nem durván
Van valamilyen játékszered? Lehet sok síkosítással kéne egy kicsit játszogatnod úgy napi egyet legalább.bár ha a véleményemre vagy kiváncsi, ez valamelyest szerencse mert elöbb ki kell h elégítsenek h megkaphassanak.
30f
Kedves Utolso
Nincs semmi játékszerem
A másik attol függ honnan nézzük
De igazad van
Így ez miatt nem haradok hoppon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!