Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mist ilyenkor mi a teendő? (24N)
Sziasztok!
Hétvégén rájöttem hogy eddig rossz infót tudtam ,hogy milyen méret kellemes nekem
Igaz sose ellenőriztem le az állítást
Abban a hitben voltam hogy nekem az átlagos 15-16 cm jó! Az is igaz hogy exemmel csak úgy tudtam szexelni hogy előbb elkellett vinnie kézzel vagy szájjal mert akkor nem férd be! De még is kellemes volt vele a szex!
Most viszont hétvégén találkoztam egy régi ismerősömmel tudtam,hogy neki kicsi van! Egyrész születési rendellenesség 1 herével született ez miatt kevés spermaszám szóval orvosilag meddő de ez mellett egy csupaszív srác! Mikor oda értünk h na akkor be tegye gumit fel és szúró fájdalmat éreztem hiába voltam nedves meg felizgul egyszerűen meg bolondúltam a fájdalomtól ,pedig tényleg nagyon óvatos volt! Akkor kicsit ki próbáltuk gumi nélkül hátha az a baj hogy az zavar be de úgy is ez a szúró fájdalom!
Nah mind1 h ne maradjunk hoppon mondtam neki hogy ha van kedve óvatosan kipróbálhatjuk popsiba! Új gumi fel! Meglepően kellemesen csalódtam igaz csak a fejét tette be popsiba de az kellemes volt!!
A végén beszélgettünk és meg kérdeztem tőle,hogy ha nem bántom meg akkor kb mekkora a pénisze! Azt mondta. 11-12 cm !
De akkor se tudom miért éreztem hüvelyben azt a szúró fájdalmat
Tiszták voltunk
Nem nyúlt hozzám koszos kézzel
Nekem nincs fertőzésem se gyulladásom se semmi
Elgondolkoztam hogyha nekem a 11-12 cm fáj akkor hogy a viharba fogok én így szexelni
Bár minek csodálkozok ha az o.b. mini is fáj
Nah mind1 igazából az a kérdés hogy mi lehetett a probléma?
Pénteken voltam Nőgyógyásznál!
Rutin vizsgálat plusz Rákszűrés!
Semmi bajom nincs!!!
Tamponra meg azt mondta a doki hogy csak akkor használjam ha bő vérzésem van!
Az exemnek állitása 16cm volt de írtam azt is hogy vele is csak akkor tudtam szexelni ha előtte elvitt kézzel vagy szájjal
Kb egyforma vastagak voltak
Talán az ismerősnek valamivel vékonyabb volt
Úgy emlékszem egy korábbi válaszodból, hogy már szültél.
Mégis probléma a kicsi pénisz? Mennyire volt vastag?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!