Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz hogy a pénzes, jól szituált fiatal roma férfiak nagyon jók az ágyban?
Én még mindig nem értem az összefüggést!
A pénztől lesz vki jobb szerető vagy mi?
Igen igaz. De csak a fiatal gazdagok. Ezek az olászos ármáni guccsi típusú dikmák kanyok.
Komoly üzletember. Háhá. Oda azért legalább írni olvasni tudni kellene.
Igen, feltétlenül igaz. De csak azokra a cigányokra akik több diplomás, több nyelvet beszélő üzeltemberek és akik szorgalmas munkával keresik meg a pénzt és még annak a gondolatától is iróznak annak, hogy törvénysértést kövessenek el. Na azok tényleg jók az ágyban.
Minden egyéb kizárva.
ma 14:00
"stricinek nevezik."
Ők jobbak mint pl csori de rendes srác,nem véletlen dolgoznak a nők striciknek..
Én csak egy ilyet ismerek! Kérdezd meg Mága Zoltán hegedűművészt! De valószínűleg jó az ágyban, mert a zenészek az ágyban is jól muzsikálnak!
Dr Lákátos Winnetou
Én nüansznyi változtatással, pár szó kitörlésével illetve más szórendben látom az igazságot, ami így hangzik:
A PÉNZES férfiak nagyon jók az ágyban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!