Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párommal 3 hónapja vagyunk együtt, a szexuális életünk egyenlő a nullával, mit tegyek?
Az első hónapban naponta volt szex, sőt több órán keresztül, nagyon jó volt. Aztán felszínre került pár probléma aminek semmi köze a szexualitásunkhoz mert abban nincs hiba. Azt mondja azért mert feljöttek ezek a gondok ezért ő nem kívánja a szexet. Engem ez annyira stresszel, hogy amikor próbálok közeledni felé teljesen elutasít, mintha már megundorodott volna tőlem. Csók közben nem csukja be a szemét hanem nézeget jobbra balra. Szerinte ez semmit nem jelent, de én tudom, hogy azt jelenti ez ennyi volt, ő már nem tud rám úgy nézni mint az elején. Azt mondta ha a párkapcsolatában probléma merül fel akkor nem kívánja a szexet és ez nem miattam van. Beszélgettünk a problémákról de szerintem nem lett megoldva, sokszor belém köt apróságok miatt, már úgy érzem, hogy csak a hibáimat akarja látni. Az, hogy 2 hónapja nincs szex nagyon rossz hatással van rám, nagyon stresszes vagyok és már kedvem sincs ahhoz, hogy egyáltalán próbálkozzak nála, ez egy ördögi körforgás. Nincs szex, nincs motiváció a kapcsolat megjavítására, nincs motiváció, nincs semmi. Elvagyunk egymás mellett, azt mondja neki így egyáltalán nem hiányzik a szex, nem is kívánja. Olyan alapvető gondok vannak amik nem fognak 2-3 hónapon belül megváltozni, hiába teszek bármit, tehát ez azt jelenti, ha 3 hónap múlva megoldódik minden gond akkor lesz szex, vagy mégsem? Mi erre a garancia? Most úgy tűnhet, hogy ez a legfontosabb a kapcsolatban, de nem. Ez csak egy egészséges nemi vágy a férfi részéről.
26/F
Elég sok lelki problémát cipelek, sőt van, ami szexualitással kapcsolatos, mégsem vagyok ettől frigid. A hétköznapi problémák nem ürügyök arra, hogy ne kívánjon, ne okozzatok örömet a másiknak. Semmi logika nincs ebben. Olyan nincs, hogy működő kémiáról mondjon le, mert "zavarja valami" tök más dolog.
Ha már fiatalon ilyen kibúvót keres, mi lesz vele később? Mi van, ha házasság első pár hónapjaiban lett volna ilyeesmi? Ő öreg korára rosszabb lesz, mint a fejfájós asszonyok. Jobb, ha mielőbb lapátra teszed.
Amit neked mond indokként, az csak egy kifogás, nem mondja el az igazi okot.
Tapasztalatom szerint a nők hajlamosak erre.
Velem is többször megtörténik ismerkedés során. Például találkoztam egy csajjal, látszólag jó összhang volt. Amikor utána ráírtam, teljesen másképp viselkedett, csak tőmondatokat mond és azt hogy egyedül akar maradni. Nem mondja azt hogy hagyjam békén, de gyakorlatilag nem lehet vele mit kezdeni.
És közben hívogat naponta többször és írogat? Vagy csak ha te keresed, akkor mondja, hogy találkozhattok, ha nagyon akarod...
Bent lehet a pakliban az is, hogy a csaj egyszerűn fél szakítani (lehetett olyan pasasa, aki utána zaklatta), ezért most ezt a ráutaló magatartást alkalmazza, hogy a megunt pasas maga lépjen le. A 3 éves története tutira egy nagy mese, de arra jó, hogy akinek elmondja az levonja azt a következtetést, hogy na akkor itt mégcsak nem is hónapokon belül várható változás.
És mégis mi a fenét csináltok akkor együtt? Veszed neki a ruhákat és illatszereket? :)
Jól tetted. Az, hogy neki problémái voltak, azzal téged nem kellett volna büntetnie, sőt lelki furdalást is rád tett pluszba olyan dologért, amiről te nem tehetsz.
Remélem legközelebb nem egy ilyen energiavámpírral jössz össze. :) Amúgy sajnálom, hogy a jó kémia rovására ment ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!