Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátomnak kicsi a pénisze (kb.8-10 cm mereven). Mit tegyek? (Bővebben lent)
Barátommal nemrég vetkőztünk le egymás előtt és meglepődtem mikor megláttam a méretét nem erre számítottam, mereven is kicsi neki. Egyszer volt ilyen mérettel rendelkező pasival dolgom de nem volt jó, folyton kicsúszott neki. Végül a barátommal nem szexeltünk mert azt mondta hogy fáradt le is lankadt neki 5 perc után. De értetlenül áll ő is a dolog előtt,azt mondta ritkán fordul elő vele ilyen. Nem tudom mit kezdjek a ténnyel hogy kicsi és hogy nem állt fel neki. Kezdem nagyon megszeretni lassan 2 hónapja vagyunk együtt. Nem akarom őt elveszíteni emiatt. Valaki adjon tanácsot, köszönöm.
27/N
Hát,az tényleg kicsi,mereven!!Ezt döntsd el te magad!!
De szerintem ezzel a méretel nem sok jövőt jósolok neki!Megsem érzed ha beteszi!!!🤭
Szexuális kielégülést nem csak pénisszel lehet okozni...
Ha más úton is megfelel neked, csináljátok úgy! :)
Az, hogy lelankadt több mindentől lehet, lehet hogy éppenséggel szégyellte magát előtted.
Kicsi a mérete, ha szűkebb vagy, akkor talán azért kivitelezhető, hogy mindketten élvezzétek. Viszont ha szereted, és elfogadod így, akkor próbáljatok meg segédeszközöket használni.
Ezért tuti mindenki lepontoz, de szakíts vele. Már most ebben a pillanatban leértékeled a srácot a kis pénisze miatt. Csak szeretni AKAROD. Es az nem elég. SZakíts vele amíg még csak az elején vagytok, annál konnyebb lesz.
Es keress egy olyan pasit, aki lelkileg és testileg is kielégit. Mert mind a ketto szukséges a jo kapcsolathoz.
Az a 8-10 cm valóban kicsi. Ezzel a mérettel mindkettőtöknek ügyesnek kell lenni, hogy mindketten élvezzétek a szexet. Ez nem lehetetlen, megoldható, a fantáziátokra van bízva, hogy miképp elégítitek ki egymást.
Ami a kis méret mellett szól, biztos lehetsz, hogy nem fog megcsalni, ha másért nem, a mérete miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!