Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy hátránynak fog számítani, hogy szűz vagyok?
Figyelt kérdés
Barátom 26 éves, elég tapasztalt, én 21 vagyok és szűz. Szerintetek hogy fog reagálni ha megmondom neki?2018. okt. 6. 23:52
1/11 Gymnospermatophyta 

válasza:

Szerintem mindenképp mond meg neki. Ha normális segíteni fog és óvatos lesz. Azon fog lenni, hogy a legjobb legyen.
2/11 anonim 

válasza:

A Te barátod, és nem ismered annyira, hogy ezt tudd? Akkor ne mondd meg addig neki, amíg ki nem ismered eléggé!
Neki milyen volt az eddigi szerelmi élete, mit tudsz?
Én elég sok 26 éves szűz fiút ismertem, és ide is ír jónéhány.
3/11 anonim 

válasza:

Mondd meg neki de szerintem nem nagy hátrány
4/11 anonim 

válasza:

Szerintem mindketten felfoghatjátok ezt nulla tapasztalatnak. Te szűz vagy, neki pedig bár van tapasztalata, de az eddigi nőkkel szerzett tapasztalata nem biztos, hogy neked is jó lesz. Elvégre eltérőek vagyunk, szerencsére.
24/F
5/11 Eric Griffin 

válasza:

2-es, elkéne gondolkodni, hogy vajon miért ismersz olyan sok 26 éves szűzet, ha már cikinek próbálod beállítqni az egészet. Úgy gondolom nem ciki 26 évesen szűznek lenni, mindenkinek a saját dolga. Persze én túl nagy jelentőséget sem kerítek az egésznek, hiszen elveszteni is fiatalon egy olyan lánnyal vesztettem el, aki semmit nem jelentett nekem. De még így is azt mondom, hogy 21 3vese, nőként hatalmas nagy tisztelet, amiért szűz még a kérdező.
6/11 anonim 

válasza:

Tapasztalt és figyelmes szüzesség elvétel nálam, keress bátran!
7/11 A kérdező kommentje:
Meg fogom neki mondani, csak neki volt már két 3 éves kapcsolata meg azon kívül még egy barátnője, és félek,h nem lesz neki elég jó
2018. okt. 7. 00:13
8/11 anonim 

válasza:

Nem lesz hátrány örülni fog, hogy ő lehet neked az első, de mindenképp mondd el neki.:)
9/11 anonim 

válasza:

Ugyan. Mi az, ami ne lenne elég jó..? De ha ennyire félsz, akkor szívesen gyakorlatozom veled, és még a szüzességedet is meghagyjuk. ;-)
10/11 anonim 

válasza:

Ne haragudj, de mi ez a hülyeség, hogy nem leszel elég jó? Életed első szexe lesz, mégis mit vársz? Persze, hogy fogsz bénázni és nem leszel azonnal egy szexistennő, de hát istenem, remélhetőleg éveken keresztül együtt lesztek és majd tanultok egymástól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!