Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Apenta8 kérdése:
19 éves vagyok szűz. Hogyan masztizzak illetve mivel lehet?
Figyelt kérdés
Jöhet privibe is. Utálkozó kommenteket nem kérek.2018. okt. 6. 21:40
1/8 anonim válasza:
Ha még a nemed is elárulnád, sokat lendítene az ügyön... :)
2/8 anonim válasza:
Például a műpunci és a prosztatamasszírozó egész jó dolgok.
3/8 anonim válasza:
Amivel a többiek. ;-) vagy hívj át egy tisztességes, helyes pasit, aki segít a szájával/kezével (vagy amit szeretnél)
Én segítőkész vagyok ;-)
Ha gondolod, segíthetek.
4/8 anonim válasza:
Tudni kéne a nemedet hozzá!
Én alapvetően csak simizem magam meg dörzsölgetem. De vmelyik nap, amikor már nagyon nedves voltam újjaztam is magam. Elöbb egy majd kettő. Hâronmal is kiprobáltam, de az már nem volt annyira jó.
22L, szűz
5/8 anonim válasza:
A zuhanyrózsával nem ám masztiztok. Csak pazaroljátok a vizet. Védni kell a kornyezetet!
6/8 anonim válasza:
Cici és csikló simi illetve ujjazom magam akár 4-5 újjal is.
18/L.
7/8 anonim válasza:
de szeretem a szűz lányokat........ :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!