Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ti kezdenétek 25 éves szűz nővel? Vagy ebben a korban már csak tapasztalt lány jöhet szóba?
Figyelt kérdés
Ill. azt elvárjátok, hogy ha már szűz ennyi idősen, azért vibrit legalább már "feldugott" magának?2018. okt. 6. 19:24
21/29 anonim válasza:
Igen, de "csak szex és más semmi" szintjén. Természetesen maximálisan odafigyelve rá, az előbbi kitétel nem egyenlő a "megdugom és nem érdekel" megfogalmazással.
22/29 anonim válasza:
Ebben a korban" Bocsi milyen korban? én 39 vagyok és kezdenék 25 éves szűz lánnyal ha nem váratna évekig magára ha amúgy összeillünk, bár meg kell mondanom hogy kockázatos mert lehet hogy egy két év után más farkakat is ki kell próbálnia úgy érzi, ezzel sincs semmi baj csak akkor mondja meg és ne vetítsen..
23/29 anonim válasza:
Nem elvárás vagy tapasztaltság kérdése, hogy kezdek-e vele. (Kivéve ha szinte végtelen sok partnerrel volt előtte, akkor ugyanis nem igazán hinnék abban, hogy mindkettőnk számára ugyanazt jelentené a szex.)
24/29 anonim válasza:
Milyen kapcsolat céljából? Komoly, vagy komolytalan? :)
De amúgy igen, ha megnyerő és csini... és azért érdeklődik a szexualitás iránt, akkor igen, nem lenne semmi akadály :)
"Feldugást" nem várnék el, az azért előny, ha már elkezdett megismerkedni a testével :).
25/29 anonim válasza:
Férfiak esetében nem a szűzön van a hangsúly hanem a 25 éven!
Én kislánnyal nem kezdenék elvböl.
F/43
26/29 anonim válasza:
25 éves kislány :D Hagyjuk már.
Azért mert szóba sem állnak veled a fiatal nők, mert sörhasat eresztettél, és már 5 éve 10 hajszálat fésülsz át jobboldalról balra... még nem kéne kislányozni.
Menj szépen az elvált MILF kétgyerekes anyákhoz.
27/29 anonim válasza:
Mi van át látsz az éteren?
Én nem foglalkozok kislányokkal mert van ízlésem a fejlett nők számomra az igazi nők.
Te maradj az ovinál.
28/29 anonim válasza:
Én 23 voltam, és semmi baj nem volt velem, azonkivül hogy nagyon naiv voltam. Csak azt az egyet tudtam biztosan, hogy nem akarok sokat várni vele várni. Ma sem csinálnám mkásképp, nem egészséges húzni a dolgot.
29/29 anonim válasza:
Semmit se befolyásol, ha normális párkapcsolatban gondolkozunk. Kb. 2 hét együttlét után meg úgyis mindegy. Sőt, szép dolog együtt megélni az első kalandokat szerintem. Az a baj, megy itt az észjátszás minden területen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!