Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ti kezdenétek 25 éves szűz nővel? Vagy ebben a korban már csak tapasztalt lány jöhet szóba?
Én kezdenék. Nem ez szerint itélnélek meg.
De hogy legyek teljesen oszinte, utána járnék neki, hogy miért van ez így. Egy kicsit azért motoszkálna az agyamban. HOgy válogatos vagy, vagy a sexuális, vagy csak simán nem találtad meg az igazit, stb stb.
Nem várnám el, hogy feldugj magadnak semmit se. Talán azt várnám el, hogy már legalább kézzel csiklon maszturbáltál, és ismered a tested annyira, hogy tudod mit szeretsz és hogy a legjobb. De igazábol ez se fontos. Csak sex kozben "velem" legyél érett, és nyitott az új dolgokra, és tanulj meg mihamarabb a testeden erezni az élvezetet.
UI. hány ajánlatot kaptál pasiktol? Biztos kaptál sokat, de én nem írok, hiába vagyok kanos pedig :D
Nincs ezzel semmi gond. Nekem is volt 26 éves csaj ismerősöm. Ő az igazira várt. Tipikusan az, aki csak a férjével akarja megosztani intim pillanatait. Csak egyel egész életében.
Ennyi idősen legalább csók vagy petting volt? Tini korban nemszámít de elhagyva a 20-at màr igen is "elvárható" némi tapasztalat. Minél idősebb vagy úgy válik fontosabbá a szexualitás egy kapcsolat részévé. Azaz az érzés hozzáköt a jó szex összetart.
Pont hogy egy tapasztalatlanság miatt bukhat egy jó lelkikapcsolat. Hiába a szív ha a kémia nem működik. Senki se fog olyannal lenni aki egy "darab fa"-ként viselkedik. Ezért rizikófaktor ez a kor.
Én türelmes ember vagyok de ne kelljen valakinek elmondani az ágyban: "most ölelj simogass érints csókolj...miegyébb...a közös "csípőjátékról màr ne is beszéljünk.
Hozzáteszem ha ez all fenn mint nàlad elvarjátok a megértést de ha a pasi nem az elvárásaitok alapján viselkedik az àgyban vagy megcsaljátok vagy dobjátok. Nincs megértés. Oda-vissza kéremszépen. Le lehet pontozni.
Megítélésem te nem vallási meggyőződésből vagy szűz és nem is lehetsz ronda-mert ronda nő nincs. Vagy válogatós vagy/voltál nagy igényekkel vagy a stílusod; komminikáció a pasikkal visszahúzódó frigid vagy a bunkó valamelyike.
Továbbra is írom nyugodtan le lehet pontozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!