Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak, ti kezdenétek 25...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, ti kezdenétek 25 éves szűz nővel? Vagy ebben a korban már csak tapasztalt lány jöhet szóba?

Figyelt kérdés
Ill. azt elvárjátok, hogy ha már szűz ennyi idősen, azért vibrit legalább már "feldugott" magának?

2018. okt. 6. 19:24
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
91%
Persze. Még mindig ezerszer jobb, mint azok a csajok akik 20 évesen már több, mint 30 pasival voltak.... Nem egy ilyet ismerek. Visszataszító számomra.
2018. okt. 6. 20:47
 12/29 anonim ***** válasza:
84%
Szívesen.
2018. okt. 6. 20:49
 13/29 anonim ***** válasza:
78%
Ha nem halogatná még hónapokig vagy évekig a szexet akkor igen.
2018. okt. 6. 20:53
 14/29 anonim ***** válasza:
21%

Én kezdenék. Nem ez szerint itélnélek meg.

De hogy legyek teljesen oszinte, utána járnék neki, hogy miért van ez így. Egy kicsit azért motoszkálna az agyamban. HOgy válogatos vagy, vagy a sexuális, vagy csak simán nem találtad meg az igazit, stb stb.

Nem várnám el, hogy feldugj magadnak semmit se. Talán azt várnám el, hogy már legalább kézzel csiklon maszturbáltál, és ismered a tested annyira, hogy tudod mit szeretsz és hogy a legjobb. De igazábol ez se fontos. Csak sex kozben "velem" legyél érett, és nyitott az új dolgokra, és tanulj meg mihamarabb a testeden erezni az élvezetet.

UI. hány ajánlatot kaptál pasiktol? Biztos kaptál sokat, de én nem írok, hiába vagyok kanos pedig :D

2018. okt. 6. 21:07
 15/29 Gymnospermatophyta ***** válasza:
88%
Nem lenne baj, hogy szűz. És nem várnék el semmmi ilyesmit.
2018. okt. 6. 21:27
 16/29 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
10%
25 éves és még nem dugta meg senki? HAHAHAHA! Majd még el is hiszem...
2018. okt. 6. 21:39
 17/29 anonim ***** válasza:
92%
Persze hogy kezdenék és nem várnám el hogy próbáljon ki előttem valamit. Szeretem ha én vagyok neki az első. A volt barátnőm is szerette volna ha én lettem volna neki az első.
2018. okt. 6. 21:46
 18/29 anonim ***** válasza:
92%
Kezdenék, sőt, csak örülnék neki :)
2018. okt. 6. 22:39
 19/29 anonim ***** válasza:
92%
Simán.Egyszer el kell kezdeni sosem késő.
2018. okt. 6. 23:33
 20/29 anonim ***** válasza:
13%

Nincs ezzel semmi gond. Nekem is volt 26 éves csaj ismerősöm. Ő az igazira várt. Tipikusan az, aki csak a férjével akarja megosztani intim pillanatait. Csak egyel egész életében.

Ennyi idősen legalább csók vagy petting volt? Tini korban nemszámít de elhagyva a 20-at màr igen is "elvárható" némi tapasztalat. Minél idősebb vagy úgy válik fontosabbá a szexualitás egy kapcsolat részévé. Azaz az érzés hozzáköt a jó szex összetart.

Pont hogy egy tapasztalatlanság miatt bukhat egy jó lelkikapcsolat. Hiába a szív ha a kémia nem működik. Senki se fog olyannal lenni aki egy "darab fa"-ként viselkedik. Ezért rizikófaktor ez a kor.

Én türelmes ember vagyok de ne kelljen valakinek elmondani az ágyban: "most ölelj simogass érints csókolj...miegyébb...a közös "csípőjátékról màr ne is beszéljünk.

Hozzáteszem ha ez all fenn mint nàlad elvarjátok a megértést de ha a pasi nem az elvárásaitok alapján viselkedik az àgyban vagy megcsaljátok vagy dobjátok. Nincs megértés. Oda-vissza kéremszépen. Le lehet pontozni.

Megítélésem te nem vallási meggyőződésből vagy szűz és nem is lehetsz ronda-mert ronda nő nincs. Vagy válogatós vagy/voltál nagy igényekkel vagy a stílusod; komminikáció a pasikkal visszahúzódó frigid vagy a bunkó valamelyike.

Továbbra is írom nyugodtan le lehet pontozni.

2018. okt. 7. 09:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!