Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szoktatok akkor recskázni/maszturbálni ha más is van otthon?
Esténként, fürdés után szoktam rárántani, ez az egyetlen hely és idő, amikor tuti nem zavar meg senki. Viszont ha napközben jön rám a dolog, akkor is kénytelen vagyok megvárni az estét.
Van saját szobám, de általában nem tántorítja el a családtagokat a csukott ajtó, lendületből benyitnak. A szülők azért óvatosak szoktak lenni, a két húgom az igazi gond.
Kicsit a kiszűrődő hangoktól is félek, meg aztán nem egyszerű hirtelen eltakarni egy álló szerszámot.
Ti hogy vagytok ezzel? Be meritek vállalni? Ti tisztában vagytok vele, hogy a tesótok mikor csinálja?
Nyilván ki tudom bírni estig is, tudok uralkodni magamon, viszont sokat könnyítene.
(Barátnő folyamatban)
Privátot is szívesen fogadok a témával kapcsolatban.
18/F
Szoktam,tusolás közbe!!
Annó, rám nyitott a nővérem a fürdőbe és csak,mosolygott!!
Ennyi!
31/F
Persz hogy recskázunk. Én akkor amikor rámjön. Ha reggel kanos vagyok, nem várhatok estig hogy kigyűrjem.
De ne csinálj belőle ügyet. Ha egyszer rádnyit valaki, mosolyogj, ő is mosolyogni fog, és legközelebb nem fog rádrontani! Az ajtót kulcsra is lehet zárni. Ha nem lehet javítsd meg! Vagy cseréld ki. Vegyél hozzá kulcsot.
A nyolcadik válasz nagyon ütött :D
Köszi az eddigieket, a sarkamra fogok állni.
Esetleg még arra lennék kíváncsi, hogy ki miként oldja meg a "salakanyag" eltüntetését.
Eddig a fürdőszobában WC-n lehúzás játszott, kicsit attól tartok hogy a kukában nagyon bebüdösödik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!