Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mertek akkor maszturbálni ha van otthon más is?
Figyelt kérdés
Mi speciel egy közepes méretű házban lakunk, egy szinttel.
Szinte mindig van itthon valaki, nem nagyon szoktam bevállalni a szobámban a dolgot.
18/F
2018. máj. 22. 18:48
3/19 A kérdező kommentje:
Fura lenne, ha hirtelen naponta többszörösen zárnám az ajtót :D
De valóban, valahogy be kéne vezetnem...
2018. máj. 22. 18:55
4/19 anonim válasza:
Este ,éjszaka csak.Egyedül vagyok a szobámban.19/N
5/19 anonim válasza:
Mindig zárom az ajtót, szóval nem gondolnak rosszra.
23/L
6/19 anonim válasza:
Ha nem mernék, szerintem 2 éve nem csináltam volna. :D Szerencsére még nem nyitottak rám, pedig sosem volt zárva az ajtóm, nem is kopognak meg semmi. Csak diszkréten csinálom, általában este.
7/19 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
Igen, általában esténként szoktam én is, csak amikor napközben elképesztően rám jön a kangörcs, akkor vagyok bajban.
2018. máj. 22. 20:00
8/19 anonim válasza:
Pont így vagyok vele én is tőkre para mi van ha bejön a húgom?
16/f
9/19 anonim válasza:
Vagy esetleg wc-n vagy fürdés közben.
10/19 anonim válasza:
én már buktam le maszti közbe elég ciki volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!