Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mertek akkor maszturbálni ha van otthon más is?
Mi speciel egy közepes méretű házban lakunk, egy szinttel.
Szinte mindig van itthon valaki, nem nagyon szoktam bevállalni a szobámban a dolgot.
18/F
Persze. Nyitottak már rám, de nem hiszem hogy tudták mit csinálok, takaró alatt voltam. Régen csak éjszaka csináltam, de mostanában reggel és néha délután is. Felizgat a kockázat
19L
Lányként egy csöppet azért könnyebb takarni a dolgot, ha netán belép valaki :D
A fürdős módszer is játszik nálam, de van amikor már a falat kaparom a fürdésig.
Igen, szinte mindig be van csukva az ajtóm. Mondjuk simán rám rontanak, de takaró alatt szoktam nap közben.
18/L
Persze hogy
Szerintem nagyon jol tudjak mit csinalok de ramhagyjal mert mindenki csinalta fiatalon
16#
Velem is abszolút így van, vannak időszakok, amikor én is igénylem a napi 4-5 alkalmat, de ilyenkor is inkább megvárom a fürdést vagy az alvást.
Az az igazán gáz, hogy ilyenkor nem igazán tudok másra összpontosítani. Gyakran van, hogy képtelen vagyok tanulni, mert állandóan eljár a fantáziám. Ekkor jönne jól, ha kockázat nélkül magamhoz tudnék nyúlni, mert az akció után újra tudnám a dolgomat tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!