Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiatal férfiként hogy kell...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiatal férfiként hogy kell átvészelni a húszas éveket? Mi marad az emberből harmincra, ha nem volt még normális kapcsolata?

Figyelt kérdés
Én 26 vagyok, és csak rövid ideig volt egy-két barátnőm. Átlagos vagyok külsőre, s ezért nem igazán kellek a nőknek. Azt látom, hogy általában ebben a korban nagyon sokan vagyunk egyedül fiúk. Mihez vezet ez? Mivel motiválja magát valaki például a karrierre, ha nem szeretik a nők? Milyen élete lesz egy ilyen átlagos fiatal férfinak harminc fölött?
2018. okt. 6. 16:49
1 2 3 4
 31/38 Mickbro ***** válasza:

áhá...most már kezdem kapisgálni ezt az érzést, csak egy kicsit részletezned kellett.

Oké. Szerintem nem vagy hisztigép, nem egyformán vagyunk összerakva.

2018. okt. 30. 09:57
 32/38 anonim ***** válasza:
EMBER ,pozitív kusgárzas, önbizalom,PSZICHOLÓGUS . TUTI hogy megtalálod a neked való lányt, csak változtass egy kicsit a hozzáállásodon
2018. okt. 30. 11:43
 33/38 Mickbro ***** válasza:

Mi a hobbid? Nem okoz örömöt?

De nem is ez a lényeg.

Jelenleg én is egyedül élek, de mégsem érzem magamat magányosnak (te többször használod a magány szót).

Neked is meg kellene tanulni egyedül élni, élvezni az életet akár egyedül is. Nem kell, h függjél egy másik embertől.

Van egy ismerősöm, nem jó képű, nincs is jó teste, kb. mint micimackó. Viszont magabiztos, és nagy dumája van, ragadnak rá a nők. Ez kell a nőnek. Bár megjegyzem jól is megy neki.

De mint mondtam már nem jut mindenkinek egyformán, látod én is ismerem a receptet, de mégsem élek kapcsolatban. Mert nem tudok más lenni. Én egyedüllétre születtem, van aki nem, ők a szerencsések. Az élet nem igazságos.

Hogy te mire születtél nem tudom, de légy türelmes! Majd kiderül. 1-2 év ide vagy oda nem számít 30 évesen is még fiatal leszel.

A nagy szerelem meg ritka ajándék (ha reménytelen, akkor inkább sorscsapás), szóval, keress!

Végül egy gyógymese:

A középkorban egy híres ember, aki nagyon sokáig nagy kujon volt, sok nőt meghágott, elérve a 80 éves kort a tesztoszteron termelése erősen alábbhagyott. Majd örömmel felkiáltott: jé, milyen színes lett a világ, más dolgok is léteznek mint a puncin kívül!

2018. okt. 30. 22:43
 34/38 Mickbro ***** válasza:
Kezdj el meditálni! Éljen a transzcendentális meditáció!
2018. okt. 31. 00:29
 35/38 A kérdező kommentje:
És attól majd jobban fogom érdekelni a nőket?
2018. okt. 31. 20:16
 36/38 Mickbro ***** válasza:
Nem.
2018. okt. 31. 21:40
 37/38 A kérdező kommentje:
Akkor minek?
2018. nov. 1. 04:18
 38/38 Mickbro ***** válasza:

A meditáció megnyugtat, egy kicsit átformálja a világlátásod, türelmesebb leszel. jó dolog.

Persze, lehet, h ez nem a te utad, csináld azt és úgy ahogy jónak látod!

Keress barátnőt!

Minden jót!

2018. nov. 4. 18:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!