Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiatal férfiként hogy kell...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiatal férfiként hogy kell átvészelni a húszas éveket? Mi marad az emberből harmincra, ha nem volt még normális kapcsolata?

Figyelt kérdés
Én 26 vagyok, és csak rövid ideig volt egy-két barátnőm. Átlagos vagyok külsőre, s ezért nem igazán kellek a nőknek. Azt látom, hogy általában ebben a korban nagyon sokan vagyunk egyedül fiúk. Mihez vezet ez? Mivel motiválja magát valaki például a karrierre, ha nem szeretik a nők? Milyen élete lesz egy ilyen átlagos fiatal férfinak harminc fölött?
2018. okt. 6. 16:49
1 2 3 4
 21/38 A kérdező kommentje:

"Erre nem tudok mit mondani. Mit vársz az élettől? Hogy tálcán átnyújt neked egy bomba jó nőt, aki hulla szerelmes lesz beléd, és viszont?"

Hát, most őszintén? Miért, nem azon a dumán nőttünk fel mindannyian, hogy "majd megtalálod az igazit, ne félj, téged is elér a szerelem!"? Minden, amit a felnőttek mondtak nekünk gyerekkorunkban erről arról szólt, hogy az élet ezt majd hozza magától.

"Nem mindenkinek jut egyformán. Neked ez jutott. Gazdag vagy, örülj neki!"

Nem az én érdemem.

"Meg van kezed lábad, és nem vagy quasimodo."

Szinte mindenkire elmondható ugyanez. Ettől se leszek boldogabb.

"Én örülnék, ha ezzel az ésszel a helyedben lehetnék. Szerintem irigylésre méltó vagy."

Én meg inkább úgy érzem, hogy az eszem csak hátráltat. Eddig nem sok valódi boldogságom volt az életben.

"Nem értem mi bajod van?

Ha nincs nő, majd lesz. Örülj neki, h sok szabadidőd van. Ha lesz nő, nem lesz."

Én nem így gondolkodom. Vágyom arra, hogy megoszthassam valakivel az életemet, aki elég értelmes és odaadó ahhoz, hogy teljesen megnyílhassak neki. Azt akarom, hogy legyen egy másik felem, akivel egymásnak vagyunk. Hogy utazgathassak vele, filmet nézhessünk együtt, sztorizhassunk hajnalba menően, megismerjük mélyen egymást. És annyit szexelhessünk, amennyit jólesik. Félember vagyok, mindig is az voltam. Minek éljek így? Lehet, hogy számodra a világ így is élhető, nekem nem. Úgy vagyok vele, hogy ha kitárulkozhatnék valakinek, ha lenne valaki mellettem, akivel mindig számíthatunk egymásra és szeretnénk egymást, és elkezdhetnénk családot tervezni, és bármiben partnerem lenne és újra meg újra hatalmasokat szexelhetnék vele, akkor kb. semmi nem érdekelne többé. Ha ezt nem kapom meg, az élettől, akkor viszont úgy vagyok vele, hogy így kár volt kijönnöm az anyaméhből. Minden nap azt érzem, hogy tök felesleges volt felkelnem. Ma is ezt érzem, tegnap is ezt éreztem. Magányos vagyok, és értelmetlenek a napjaim. Nem fejlődik a személyiségem, mert nem figyel rám senki, nincs, aki mélyen törődne velem és visszajelzéseket adna rólam, és szeretne. Társra van szükségem, akinek végre 100%-osan megnyílhatok.

"Használd ki! Utazz, motorozz, kirándulj, a haverokkal sörözz, olvass, amíg megteheted! ilyesmiket 20 évesen jó csinálni."

Nem 20 éves vagyok, hanem 26. Vágyom ezekre... de nem egyedül. Haverjaim? Mind elfoglaltak, megvan a maguk élete. Valahogy sose ment nekem az, hogy igazán közel legyenek hozzám korombeliek. Minden társaság, amiben vagyok, feloszlik magától, elszélednek az emberek, ki-ki a maga párjával, életével, karrierjével törődik.

Nem tudom ennél jobban elmagyarázni. Életemben egyszer éreztem azt, hogy valaki igazán odavan értem, és tényleg figyel rám és meg akar ismerni, és csak én vagyok neki. Nekem ez az érzés kell. És én ugyanezt akarom viszont nyújtani, teljesen készen állok rá. Ha lenne egy olyan barátnőm, mint az említett lány, kb. mindent megtennék érte, minden időmet neki adnám. Erre van szükségem. Miért nem lehet ezt megérteni? Tudom, hogy ti már ezen átestetek, megtapasztaltátok, hogy fél év után elmúlik a rózsaszín köd, két év után már nem olyan izgi a rendszeres szex, stb. DE ÉN NEM ESTEM MÉG ÁT RAJTA! Én ezeket meg akarom élni! Semmi emberi nincs enélkül az életemben, olyan vagyok, mint egy hangya, ami csinál ezt, csinál azt, aztán megdöglik. Ki akarom élni magam, szeretni akarok, szexelni akarok. Miért nem képes ezt felfogni a világ? 26 éves koromig semmi részem nem volt ezekben, mit lehet ezen csodálkozni?

2018. okt. 29. 23:46
 22/38 anonim ***** válasza:
60%

Elolvastam az elejétől az egészet.

Egy okoskodó hisztigép vagy, erre pedig nincs szüksége egy nőnek sem. Parancsolj.

Most pedig magyarázd ki magad és hisztizz tovább, hogy nincs rád szüksége a világnak..

2018. okt. 30. 00:27
 23/38 anonim ***** válasza:

Igazad van, a létezésednek semmi értelme nincs,és senkinek sem kellesz. Igazán pocsék és unalmas életed lehet.

Most hogy ezt mondtam jobb?

2018. okt. 30. 00:31
 24/38 A kérdező kommentje:

"Egy okoskodó hisztigép vagy, erre pedig nincs szüksége egy nőnek sem. Parancsolj."

Menj a p**sába. Parancsolj!

2018. okt. 30. 00:35
 25/38 A kérdező kommentje:

"Igazad van, a létezésednek semmi értelme nincs,és senkinek sem kellesz. Igazán pocsék és unalmas életed lehet.

Most hogy ezt mondtam jobb?"

Nem.

2018. okt. 30. 00:36
 26/38 A kérdező kommentje:
Miért vagyok hisztigép? Társra vágyom, mint minden ember, csak nekem eddig nem adatott meg. Másnak is vannak mélypontjai, max. nem írják ki ide a gyk-ra. Miért hisztizés az, hogy a nők felé lejt a pálya 45 fokkal? Amikor a tanárok vagy az orvosok sztrájkba kezdenek azért, mert szarért-húgyért dolgoztatják őket, akkor ők is hisztigépek? Nem, csak érzik, hogy igazságtalan a rendszer, és változtatni kéne rajta. Én tehetek róla, hogy egy ilyen atomizált, elcseszett korba születtem, amikor egy nőnek elég kib**znia egy képet facebookra magáról, és már huszonötezer rajongója lesz, egy fiú meg járkálhat, amerre akar, úgyis mindenhol zárt kapukat talál a nőknél? Leírom ezredjére is, nem egyedi a problémám. Ez egy kortünet. Aki fiatalok között mozog, az tudja ezt. Fiatal fériak tömegei állnak tanácstalanul, mert úgy érzik, nem kellenek a nőknek, és nem értik, miért. Ugyanazok az értékeik, mint az apáiknak, csak a szüleik korában még más volt a nők elvárása, és közönséges földi halandó csajozhatott.
2018. okt. 30. 00:42
 27/38 anonim ***** válasza:
75%

Oké, nyugtasd magad ezzel, amíg mindenki más családot alapít, vagy dugja a csajokat.

Az a baj, hogy te úgy állítod be a lányokat mint valami elérhetetlen istennőket.

Pedig csak férfira vágynak.

Amit viszont te képviselsz jelenleg, egyáltalán nem férfias.

2018. okt. 30. 00:49
 28/38 anonim ***** válasza:

Én jelenleg 30 vagyok egyszer voltam nővel 28 évesen az is csak azért feküdt le velem hogy ne legyek szűz fiú mert ennyi idősen tényleg ciki (csak barátok voltunk semmi több)

És még mindíg élek, és most kezdem ügy érezni hogy érett lettem egy normális párkapcsolatra, mert pár héten belül lesz egy jól fizető állásom is

Én is próbálkoztam sok nőnél csak nem jött össze. Én is gondolkodtam az öngyilkosságon meg hasolók hogy téged idézzelem "minek születtem" "minek keltem fel ma" meg hasonlók,de rájöttem hogy rengeteg más dolog van ami leköti az ember és azt követem amit Yoda mester is mondott: "Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld." És hidd el sokkal könyebb lesz ha e szerint éled a napjaidat.

Nekem is sokan mondták hogy milyen egy vesztes vagy meg hasolók

Csak az igazi barátaim mondták hogy csak lesz valaki majd neked is haverom 27 és most születik a 2 gyereke egy töle 4 évvel idősebb extra dögös csajtól igaz az a csaj is nagyon jó barátom.

2018. okt. 30. 02:47
 29/38 anonim ***** válasza:

ne csinálj belőle ügyet

élj és kész. azon meg ne stresszeld magad, h nincs csajod. s za rni rá:D

2018. okt. 30. 02:56
 30/38 anonim ***** válasza:
100%
szánakozva olvastam minden betűdet.. borzalmas személyiség vagy, egyáltalán nem a külsőddel kéne foglalkoznod hanem a személyiségeddel.. javaslom olvass sokat ebben a témában mert ha nem kezdesz magaddal vmit nagyon hamar, boritékolhatod h az egész életed nők nélkül telik majd, te leszel az aki az élő fába is beleköt, goromba, agressziv vénember leszel 10 éven belül, de persze minden a te választásod
2018. okt. 30. 05:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!