Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiatal férfiként hogy kell...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiatal férfiként hogy kell átvészelni a húszas éveket? Mi marad az emberből harmincra, ha nem volt még normális kapcsolata?

Figyelt kérdés
Én 26 vagyok, és csak rövid ideig volt egy-két barátnőm. Átlagos vagyok külsőre, s ezért nem igazán kellek a nőknek. Azt látom, hogy általában ebben a korban nagyon sokan vagyunk egyedül fiúk. Mihez vezet ez? Mivel motiválja magát valaki például a karrierre, ha nem szeretik a nők? Milyen élete lesz egy ilyen átlagos fiatal férfinak harminc fölött?
2018. okt. 6. 16:49
1 2 3 4
 11/38 A kérdező kommentje:
Pardon, véletlenül kétszer linkeltem be ugyanazt. A második link ez akart lenni: [link]
2018. okt. 7. 11:14
 12/38 anonim ***** válasza:
A farokkal nincs igazad, mert még mindig alig bírok vele, pedig 2x 26 is elmúltam már.
2018. okt. 9. 00:29
 13/38 anonim ***** válasza:

Ha 26 évesen itt tartasz akkor kettő dolog lehet : 1,lelki sérült vagy 2, a kulsoddel van baj

Na melyik ?

2018. okt. 9. 01:31
 14/38 A kérdező kommentje:
Az első!
2018. okt. 9. 11:48
 15/38 A kérdező kommentje:
Am esküszöm nem értem ezt a dumát arról, hogy velem van a hiba. Mintha bármi komoly hibát kéne elkövetni ahhoz, hogy az ember ne jusson nőhöz. Qrva nehéz csajozni ennyi idősen, nem sok embert ismerek, aki ezt ne így gondolná. A jó nőket már eddigre elviszik, aki szabad, annak az egekben vannak az elvárásai. És úgy általában túlságosan tudatában vannak a saját keresettségüknek, és alaposan ki is használják ezt. Kvázi tapossuk egymást azért, hogy nőhöz juthassunk. Aki nem érti, miről beszélek, az menjen el egy egyetemi kollégiumba.
2018. okt. 11. 00:27
 16/38 Mickbro ***** válasza:

Én is ilyen voltam. Nem volt barátnőm huszonévesen.

Az a helyzet, h át fogod vészelni, ugyanis az idő nem áll meg, és egyszer csak 30 leszel, majd 35...

Én nem a karrierre gyúrtam, hanem a motorozásra, de nagyon hiányoztak a nők. Bár lehet, h nekem azért volt "könnyebb", mert én reménytelenül szerelmes voltam...

De ne aggódj, te értelmes vagy...30 évesen is értelmes leszel, és majd összeakadsz egy nővel, akivel összekötöd az életed, gyerek, stb.

Az a helyzet, h a huszonéves csajok a menő srácokra buknak, akik "nagydumásak",magabiztosak , vagy sok pénzük van. A komoly gondolkodó férfi/fiú típus ebben a korban még nem játszik. Én is nagyon komoly+csoró voltam = sikertelenség a nőknél.

De később már jöttek az elvált anyukák (30+), akik nem feltétlenül a bohém pasikra vágytak, és akkor léptem a színre én. Persze, ez nem biztos, h veled is így fog történni, mert mint írtam, nem tudni, h mikor talál szíven Ámor nyila.

2018. okt. 21. 19:41
 17/38 A kérdező kommentje:

"De ne aggódj, te értelmes vagy...30 évesen is értelmes leszel, és majd összeakadsz egy nővel, akivel összekötöd az életed"

Hát igen. Vagy nem. Talán nem is élek harminc éves koromig. De ha így is van, akkor mi a f**z van? Komolyan ez kéne, hogy vigasztaljon? Hogy semmi gáz, nyugodtan lemondhatok a húszas éveimről, majd harminc után? Hogy a francba lehet így élni, ilyen mentalitással? Ez nevetséges.

"Az a helyzet, h a huszonéves csajok a menő srácokra buknak, akik "nagydumásak",magabiztosak , vagy sok pénzük van. "

Nekem sok pénzem van, mégse éreztem soha, hogy emiatt bárki bukna rám. Más kérdés, hogy nemigen mutatom ki. És nem is akarnék azzal lenni, aki emiatt bukna rám csak.

Az elvált anyukák meg nem érdekelnek. Csak nem képzeled, hogy majd más kölykét fogom nevelni, lol. Ez kb. annak a beismerése, hogy elbuktál az evolúciós versenyben, a te génjeid a kutyának nem kellenek.

2018. okt. 22. 23:06
 18/38 Mickbro ***** válasza:
57%
Van valami hobbid?
2018. okt. 25. 18:32
 19/38 A kérdező kommentje:
Persze, meg mindig is volt.
2018. okt. 25. 22:20
 20/38 Mickbro ***** válasza:
74%

"Komolyan ez kéne, hogy vigasztaljon? Hogy semmi gáz, nyugodtan lemondhatok a húszas éveimről, majd harminc után? Hogy a francba lehet így élni, ilyen mentalitással? Ez nevetséges."

Erre nem tudok mit mondani. Mit vársz az élettől? Hogy tálcán átnyújt neked egy bomba jó nőt, aki hulla szerelmes lesz beléd, és viszont?

Lehet, de lehet, h nem. Lehet, h még 30 előtt leteszed a kanalat. A barátom faterja 70 valahány évesen még nőket hordott fel a lakására. 80 évesen mászott fel a gyümölcsfára és láncfűrésszel vágta az ágakat.

Nem mindenkinek jut egyformán. Neked ez jutott. Gazdag vagy, örülj neki! Meg van kezed lábad, és nem vagy quasimodo. Én örülnék, ha ezzel az ésszel a helyedben lehetnék. Szerintem irigylésre méltó vagy.

Nem értem mi bajod van?

Ha nincs nő, majd lesz. Örülj neki, h sok szabadidőd van. Ha lesz nő, nem lesz.

Használd ki! Utazz, motorozz, kirándulj, a haverokkal sörözz, olvass, amíg megteheted! ilyesmiket 20 évesen jó csinálni. Élvezd a hobbid! A nő meg majd jönni fog...

Így túl lehet élni a 20-as éveket, és nem leszel besavanyodott, depressziós 30-as. Legyenek céljaid! Szerezz még egy diplomát!

2018. okt. 28. 20:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!