Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kaptam egy nagy műpéniszt?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kaptam egy nagy műpéniszt?

Figyelt kérdés

Egész pontosan kettőt... Egy nagyon hosszú, de normál vastagságút és egy nagyon vastag, de rövidebb (20-25 cm kb, a másikhoz képest "rövid") műpéniszt.

A nagyon vastag az nagyobb, mint az öklöm szélességre.

Nem tudom eldönteni, hogx vajon ezzel nekem akart kedveskedni vagy magának?

Az első (a hosszú) felcsatolhatós, a másodikhoz nem volt. De beleillik a másik " övébe".

Én arra gondoltam, hogy magának akart ezzel jót ajándéknak álcázva.

Egyébkênt szereti, ha én dugom meg őt, de az előző túl kicsi, mindig kicsúszott.

Aki hasonlóan szereti férfiként az ilyesmit, az tudna véleményt írni? Ragaszkodik ahhoz, hogy én kaptam...de én nem akarok se nagyon vastagot de nagyon hosszút magamba.

Én 23 vagyok és lány, ő 30 éves férfi.

2018. okt. 6. 13:02
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Cseréld le ezt a meleg hajlamú looser egy igazi férfire aki téged basz + nem fordítva .
2018. okt. 6. 15:26
 12/18 October15 ***** válasza:
76%
Wait wut? Hogy érted, hogy nem mész el? Mármint te kielégítőd őt.. ő meg téged.. legalábbis normális esetben. Vagy amint ő elment hirtelen megfájdul a feje vagy mi? :D Hmm igazán odaadó egy pali lehet..
2018. okt. 6. 19:33
 13/18 A kérdező kommentje:
Fáradt, elalszik...
2018. okt. 6. 19:50
 14/18 anonim ***** válasza:

Jó nagy gyökér lehet ez a pasi. Eleve már attól nem tudnék rá férfiként nézni, hogy nő létemre nekem kell őt seggbe b#szni. Szerintem ez valami homoszexuális hajlam. De h mellétéve ő meg sem próbál kielégíteni... szerintem hagynod kéne a francba. Tuti nem százas.

26N

2018. okt. 6. 20:23
 15/18 anonim ***** válasza:
Kit érdekel hogy mit kapsz attól a beteg f...sztól
2018. okt. 6. 23:16
 16/18 A kérdező kommentje:

És kit érdekel, hogy téged nem érdekel?!

Úgy gondolom, hogy ez az oldal arra van, hogy ha valami érdekel, akkor megkérdezzem. Vagy nem?

Mondhatjátok, hogy kamu, szidhattok minket vagy amit akartok... Meg persze a nagyon jó képességű férfiak ajánlgathatják magukat... De én arra vágytam, hogy valaki meghallgasson, megoszthassam a kétségeim és aztán helyre tudjam magamban tenni.

Ugyanis hiába vagyunk olyan viszonyban, hogy lehet bármiről beszélni, néha jobb nem megbántani egymást. A kétségeimmel ugyanis gyakran megbántom. Itt erre alkalmatlanok az emberek, hogy megértsék, miért ír ide az ember. Dicsekvés? Unaloműzés? De jó...! Mert biztos nincs jobb dolgom szombaton, csak ide írogatni a kitalált dicsekvéseim... Köszi nektek!

2018. okt. 6. 23:41
 17/18 anonim ***** válasza:

"de én nem akarok se nagyon vastagot de nagyon hosszút magamba"

Akkor ezt szépen megmondod neki és jóba lesztek.

2018. okt. 7. 15:53
 18/18 A kérdező kommentje:
Tudja, hogy nekem fáj...
2018. okt. 7. 16:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!