Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A barátnőimtől kaptam egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőimtől kaptam egy masszázs ajándékutalványt, nem kellett volna? Lent

Figyelt kérdés
Mielőtt belekezdek szolok hogy van barátom, és a 18.ik szülinapomra kaptam egy olyan utalványt, de nem tudtam, hogy ez ilyen masszázs. Amikor odaértem ott derült ki mert megkérdezte a koromat, és akkor leszürtem hogy erotikus masszázs. Belementem a masszázsba de időként mondtam, hogy ne vigye tulzásba, hogy térjen át relax masszázsra, de időként visszaváltott. Ez most minek vegyem? Megcsalás, vagy félreértés?

2018. szept. 1. 10:59
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
91%

Félreértés.

Egyébként egy normális masszőr megérti a nem et... Nem lehet, hogy a barátnőjének van egy ismerőse akinek segítettek hogy tapogasson téged? Azóta beszélgettek hogy miért ilyet adtak szülinapra?

2018. szept. 1. 11:13
 2/15 A kérdező kommentje:
Gyerekkori barátnőim, nem volt ismerősük neten találták ezt. Hát azért, hogy megtréfáljanak, hogy vicces legyen, kisértésbe hozzanak stb. Szoktuk egymást megtréfálni, és jo vicc, de nem tartották tiszteletbe, hogy van barátom.
2018. szept. 1. 11:25
 3/15 anonim ***** válasza:
Konkrétan meg is ujjazott a masszőr?
2018. szept. 1. 12:00
 4/15 A kérdező kommentje:
Hát oda (be) nyult párszor, de mint mondtam rá szoltam mindig, akkor kezdte ujra amikor kicst látta hogy elengedtem magam
2018. szept. 1. 12:03
 5/15 anonim ***** válasza:
Férfi vagy nő volt a masszőr?
2018. szept. 1. 12:06
 6/15 A kérdező kommentje:
Szerintem eléggé egyértelmü, hogy férfi
2018. szept. 1. 12:10
 7/15 anonim ***** válasza:
A lelkiismeretfurdarlás ellenére amúgy élvezted, hogy meg-meg ujjazott?
2018. szept. 1. 12:12
 8/15 anonim ***** válasza:
76%

Azért hozzá kell tenni, hogy ha annyira zavart volna,akkor felállsz és elmész

Erre mit mondasz?

2018. szept. 1. 12:16
 9/15 A kérdező kommentje:
Nem maradtam végig, miután megkértem hogy legyen sima masszázs és ő visszatért azután mondtam hogy fejezzük be és én elmentem
2018. szept. 1. 12:20
 10/15 anonim ***** válasza:
Tisztességes lány vagy, síma félreértés volt az egész.
2018. szept. 1. 12:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!