Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
50 feletti nők! Lefeküdnétek egy fiatal fiúval? ;)
Vagy legalább bellemennétek abba hogy néha kinyaljon titeket?Esetleg masszázs?
Hogy reagálnátok ha azt vennétek észre egy huszon éves fiún hogy a szemével már levetkőztetett és...?
Sértő lenne?Vagy adnátok neki egy esélyt?
Azért kérdezem mert nekem fiatalságom ellenére mindig van olyan idősebb hölgy a közelemben akivel szívesen "eljátszanék".
Tudom hogy nem sok ilyen korú nő van fent ezen az oldalon.De talán van egy pár aki öszintén válaszol erre a kérdésemre.
Megéri bepróbálkozni?
Az a baj, hogy én már nem tudlak beírni a naptáramba, annyira tele van. De biztos akad más is, aki szívesen eljátszadozik egy kis kezdővel. :)
86N
Emberek!Itt most ne egy olyan nőt képzeljetek már el aki úgy néz ki mint egy múmia! :D
Nem a lógó, ráncos bőrre izgulok.
De ne mondjátok már hogy ti nem ismertek olyat aki vagy 10-20 évet letagadhatna, jó alakja is van, ad magára és néha olyan mint ha kelletné magát.
Nem rég volt egy munkatársam aki már 60 éves volt de úgy nézett ki mint egy 40-45 éves.Nagyon adott magára, jó alakja is volt és a legtöbb helyen nem látszott hogy ráncos lenne.Egyedül a nyakán és egy kicsit az alkarján.Olyan jól járt a feneke hogy már adtól megbolondultam. :D
...és voltak olyan jelek amik arra utaltak hogy benne lenne még egy hancúrban.De féltem bepróbálkozni nála nehogy megbántsam vele.
#2 vagyok. Éppen azért kérdeztem, mert a kettő között azért van némi különbség. ...legalábbis számomra
43/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!