Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért fontos a szopás?
Ki is fejted, hogy miért? :D
Ezt nemtudom megmondani én se. Párom is alapnak érzi. Már pedig ha nekem nincs kedvem hozzá, akkor nem tud semmivel rávenni.
Nekem az orális szex sokkal intimebb mint a szex. Senkit nem szoptam/nem is fogok leszopni egyéjszakás kaland során.
Ezt csak az aktuális párom érdemelheti ki nálam!
én is imádom. nagyon izgató, kedves és főleg gesztusos hogy vonzódik a farkamhoz vagy nyilvánvalóvá teszi hogy jót akar nekem
27f
Egy kis tudomány az éjszakához!!!! :)
Az orális szex jót tesz a nők egészségének és boldogabbá teszi őket egy tanulmány szerint, mely az ondó „hangulatmódosító összetevőit” vizsgálta.
A New Yorki Állami Egyetem kérdőívekkel hasonlította össze 293 nő szexuális életét a mentális egészségével. Ez a kísérlet azt követően történt, hogy egy másik vizsgálat rámutatott, hogy
az ondófolyadék olyan vegyületeket tartalmaz, amelyek javítják a hangulatot, növelik a kötődést a partnerhez, altató hatásúak és emellett még legalább háromféle antidepresszáns is kimutatható.
A kutatók azt is megállapították, hogy a rendszeresen gumi óvszer nélküli szexet folytató nők kevésbé depressziósak és jobban teljesítenek a kognitív teszteken.
Az ondót spermiumokon kívül más vegyületeket is alkotják, például kortizol, ami növeli a kötődést a partnerhez, valamint ösztron és oxitocin, amelyek hangulatjavítók.
Ez a kutatás arra enged következtetni, hogy nem egyszerűen a szexet rendszeresen folytató nők a boldogabbak, hanem
ez a boldogság a testbe jutó ondófolyadék következménye.
Valamint azokban a párokban akiknek több orális szexben van részük,
több endorfin és oxitocint termelődik a szervezetükben. Ezekről az anyagokról ismert, hogy megelőzhetik a daganatok és a szívbetegségek kialakulását is.
A résztvevők nagyjából fele szexelt orálisan rendszeresen, ők kevésbé voltak stresszesek és még a kapcsolatukat is intimebbnek találták.
Így már van mivel érvelnünk Uraim!
Tessék Nőtársak :D figyeljünk az egészségünkre :))
Már ezért is megéri :)
Nagyon szeretem ha szopnak, de nálam a favorit a kézimunka, ha jól csinálja a csaj. Nem vagyunk egyformák.
22F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!