Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért fontos a szopás?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért fontos a szopás?

Figyelt kérdés
Miért tekintjük éppen ugyanannyira alapnak, mint magát a szexet, és miért élvezi egy csomó pasi még annál is jobban? Mi a lélektani háttere?
2018. okt. 5. 02:31
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
20%
imádom.
2018. okt. 5. 02:37
 2/17 A kérdező kommentje:

Ki is fejted, hogy miért? :D

2018. okt. 5. 02:42
 3/17 anonim ***** válasza:
65%

Ezt nemtudom megmondani én se. Párom is alapnak érzi. Már pedig ha nekem nincs kedvem hozzá, akkor nem tud semmivel rávenni.

Nekem az orális szex sokkal intimebb mint a szex. Senkit nem szoptam/nem is fogok leszopni egyéjszakás kaland során.

Ezt csak az aktuális párom érdemelheti ki nálam!

2018. okt. 5. 02:56
 4/17 anonim ***** válasza:
35%
A sex része. Ennyi. Én nyalóka, ő szop. Mi ezen ennyire bonyolult?
2018. okt. 5. 06:37
 5/17 anonim ***** válasza:
22%
Én a másik oldalról tudok beszélni nincs jobb annál mint leterdelni egy kőkemény 18cmes elé... Szépen bevenni... Majd élvezni a spermatengert..
2018. okt. 5. 07:00
 6/17 anonim ***** válasza:
76%
Ez érdekes kérdés. Szerintem azért mert a szopás egy jó kapcsolatban a bensőségről is szól. A másik hogy teljesen másként éli meg az ember, mert akkor ott csak a férfiről szól az egész kényeztetés. Például én azért élem meg másként mert szex közben nem igazán szoktam hangokat kiadni de amikor párom leszop akaratlanul is nyögni kezdek :D Amit ő nagyon szeret.
2018. okt. 5. 07:02
 7/17 anonim ***** válasza:
73%
Hát a szexuális élvezet egyik formája! Persze ugyanígy igaz ez a punci nyalásra. Olvasd el, itt nagyon sok hölgy hozzászóló írta már le, hogy csak úgy tud elmenni, hogy ha kinyalják, akkor miről beszélünk?? Legyen kölcsönös, ha akarják a felek...
2018. okt. 5. 08:31
 8/17 anonim ***** válasza:
72%

én is imádom. nagyon izgató, kedves és főleg gesztusos hogy vonzódik a farkamhoz vagy nyilvánvalóvá teszi hogy jót akar nekem

27f

2018. okt. 5. 11:00
 9/17 anonim ***** válasza:
39%

Egy kis tudomány az éjszakához!!!! :)

Az orális szex jót tesz a nők egészségének és boldogabbá teszi őket egy tanulmány szerint, mely az ondó „hangulatmódosító összetevőit” vizsgálta.

A New Yorki Állami Egyetem kérdőívekkel hasonlította össze 293 nő szexuális életét a mentális egészségével. Ez a kísérlet azt követően történt, hogy egy másik vizsgálat rámutatott, hogy

az ondófolyadék olyan vegyületeket tartalmaz, amelyek javítják a hangulatot, növelik a kötődést a partnerhez, altató hatásúak és emellett még legalább háromféle antidepresszáns is kimutatható.

A kutatók azt is megállapították, hogy a rendszeresen gumi óvszer nélküli szexet folytató nők kevésbé depressziósak és jobban teljesítenek a kognitív teszteken.

Az ondót spermiumokon kívül más vegyületeket is alkotják, például kortizol, ami növeli a kötődést a partnerhez, valamint ösztron és oxitocin, amelyek hangulatjavítók.

Ez a kutatás arra enged következtetni, hogy nem egyszerűen a szexet rendszeresen folytató nők a boldogabbak, hanem

ez a boldogság a testbe jutó ondófolyadék következménye.

Valamint azokban a párokban akiknek több orális szexben van részük,

több endorfin és oxitocint termelődik a szervezetükben. Ezekről az anyagokról ismert, hogy megelőzhetik a daganatok és a szívbetegségek kialakulását is.

A résztvevők nagyjából fele szexelt orálisan rendszeresen, ők kevésbé voltak stresszesek és még a kapcsolatukat is intimebbnek találták.

Így már van mivel érvelnünk Uraim!

Tessék Nőtársak :D figyeljünk az egészségünkre :))

Már ezért is megéri :)

2018. okt. 5. 13:20
 10/17 anonim ***** válasza:
65%

Nagyon szeretem ha szopnak, de nálam a favorit a kézimunka, ha jól csinálja a csaj. Nem vagyunk egyformák.

22F

2018. okt. 5. 13:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!