Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok, szoktatok utasitasokat kapni a parotoktol szopas kozben?
Figyelt kérdés
2018. aug. 30. 06:32
3/10 anonim válasza:
Általában az utasításokat kézzel szoktam megkapni, azaz mindig fogja a fejemet közben a partnerem, és ahogy a kezét mozgatja, úgy megy a fejem. De van olyan amit nem lehet kézzel, csak szóval mint például a harapás
4/10 anonim válasza:
Ti is kaptatok privátot vagy csak én? 😤
5/10 anonim válasza:
Altalaban ugy h hol a kezevel nyomja a fejem hol a farkat nyomja hogy mutassa a tempot amit szeretne
6/10 anonim válasza:
Nem dehogy
Általában én szoktam rá kérdezni hogy így jóe vagy ha valami nem oké akkor szoljon
De nem parancsolgat h így meg úgy csináljan
Örül annak ha kérés nélkül megteszem és nem fintorgok
7/10 NemFogodKitalálni válasza:
Igen.
Én is szoktam neki nyalás közben mondani, hogy hogy jó meg mit csináljon.
8/10 anonim válasza:
Nem, teljesen rám bízza magát.
Már régóta ismerjük egymást, tudom, hogy mivel tudom teljesen megőrjíteni, vagy csak izgalomban tartani.
Csak átadja magát az élvezetnek.
9/10 anonim válasza:
Csak nagyon ritkán mert marha jól csinálom. Imádok szopni és ezt érzi és ezért nagyon jó neki. Ha valami extrén dolog jut eszébe közben azt szokta mondani, pld harapj rá kicsit.
10/10 anonim válasza:
Igen, szoktam én is! De általában megkérdem szexisen, hogy hogyan szeretné.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!