Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti "követelitek" a szexet a párotoktól amikor neki nincs kedve de ti úgyérzitek, hogy ez jár nektek?
Hogy lehetne már követelni?
A szex két emberen múlik. Két ember örömforrása. Nekem nem öröm az, ha olyat akarok, amihez a másiknak éppen nincs kedve, fáradt, akármi.
Más, ha ez huzamosabb ideig fennálló állapot, mert akkor igen. Kérdőre vonnám. De egy-egy alkalommal nem fogok emiatt hisztizni.
Én nem.Valahogy nem tudnám élvezni ha nincs kedve hozzá és nincs ráhangolódva :/ Akkor jó,ha Ő is élvezi.
35F
Nem.
Max meg kèrem vigyen el a nyelvével vagy kezével
Ha ahhoz sincs kedve bezárkozom a fürdőszobába elintézem gyor.
És a következő 2 alkalommal nekem nem lesz kedvem szexelni.
24N
Nincs olyan, hogy a szex jár. Kapj már a búrádhoz!
Viszont ha elkezdem izgatni, akkor tudom, hogy neki is lesz kedve. Sokkal egyszerűbb kényeztetni, és utána dugni egy jót, mint hisztizni a szexért. Nem csípi a dedót. Vagy a tiéd igen?
Ha nekem áll, és nincs kedve akkor megkérem hogy csinálja szájjal, gyorsan befejezzük és kész.
Ha neki van kedve megkérem hogy állítsa fel, ha fáradt vagyok hozzá akkor használom a kezem, kinyalom, vagy használunk segédeszközt.
Mi az hogy jár a szex? Akkor neked nem nő kell hanem sexdolly.
A szexualitás nálam arról szól hogy örömet okozzak annak akit szeretek. Az más kérdés hogy a párom is így áll hozzá és így én is kapok.
Ha nincs kedve akkor majd lesz legközelebb.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!