Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 25 feletti szűz pasiknak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

25 feletti szűz pasiknak miért tanácsolják hogy menjenek prostizni?

Figyelt kérdés

Itt az oldalon nem egyszer olvastam hogy a 25 feletti szüzeknek a prostit ajánlják,valamint kérdezik,hogy ha még xy évesen is szüzek,akkor érdemes lenne e prostival elveszteni?

Vajon tényleg ez a megoldás?

Nem hiszem,hogy sok nő örülne,ha kiderülne,hogy a párja prostival vesztette el.

Változna egyáltalán valami,ha egy prosti elvette egy srác szüzességét?

Bátrabban merne csajozni? Merne nyitni ezután a nők felé?

2018. okt. 4. 21:49
1 2
 11/19 StevenUp ***** válasza:
30%

ma 02:09

Ezt viszont már úgy hívom hogy "természetes szelekció"

Mindenkinek meg van adva annak a lehetősége hogy párkapcsolatot alakítson ki, csupán a saját határain belül kell tudnia mozogni. Egy rusnya igénytelen pasi ne akarjon már igényes szép lányt magának mert nem hozzá való. Van is erre egy mondás hogy "suba a subához..."

De ha ezt nem tudja elfogadni hogy ő lúzer balek, akkor magára vessen.

Könnyű mindenféle betegség mögé bújva visitani hogy "nem tehetek róla beteg vagyok" Érdekes egy Stephen Hawking is évtizedeket leèlt boldog házasságban pedig ő minden volt csak nem szép...

Tehát minden mocskolódás nélkül mondom azt hogy ha valaki arra hivatkozik hogy beteg meg pszichès meg lelki bajai vannak és ezért nem talál nőt akkor az az ember csak szimplán gyáva és gyenge szembenézni a valósággal és ha nem képes elfogadni magát akkor hogy várja el hogy más elfogadja?

A nőknek hatarozott markáns nagypofájú ember kell... olyan pasi akiről az álszent pir mellet némi büszkeséggel sajnáltathatja magát hogy "hát igen neki is szèttettem a lábam" és nem egy teszetosza mulya kis f@*zra várnak akiknèl mehet a magyarázkodás hogy "lelkibeteg és fel sem állt neki ... De nagyon szeret"

Fel kell ismerni a saját korlátaidat

Ha csúnya vagy akkor csúnya lányt keress

Ha csóró vagy akkor Csórót ha lúzer akkor lúzert...

Csak legyetek férfiak merjetek szembenèzni magatokkal, ez a lényeg a K*va èletbe már...

2018. okt. 5. 03:50
 12/19 anonim ***** válasza:
36%
Mert ha férfiként valaki 25 felett szűz, akkor vagy csúnya, vagy alacsony, úgy pedig esélye sincs ingyen nőhöz jutni. Meg azért is, mert minden szempontból jobban megéri prostizni, mint egy barátnőt fenntartani.
2018. okt. 5. 09:03
 13/19 anonim ***** válasza:
77%
A 72%-os válaszoló nagyon tisztán és világosan leírta a dolgot.. Magamra ismertem, már nem vagyok szerencsére szűz, de az okok azok ismerősek (ronda, alacsony és kisfarkú vagyok egyben), én 27 évesen voltam először prostival, elmondtam neki a dolgot kedves rendes volt velem. A suba-suba dolog meg nem működik, hisz a ronda nők is többet szeretnének, látom, hogy törik magukat a magas jóképű hercegeikért a szórakozó helyeken meg az életben munkahelyen is.. Ha férfiként selejt vagy ide értve a fenti külső negatív tulajdonságokat valóban nem sok esélyed van az életben.. Csak lógok a levegőben sorra küldenek el a nők, pedig nem topmodellekkel ismerkedek. Némelyik 35 évesen azt hiszi, hogy 15 éves tinilány és kb azon a szellemi szinten is vannak.. A havi 1-2 alkalmas prostizás minimum kell az ilyen szerencsétleneknek mint pl. én.
2018. okt. 5. 09:11
 14/19 anonim ***** válasza:
76%

25 éves szűz pasi akkora hátrányban indul egy nőnél, hogy az szinte behozhatatlan!

A boldogság szerves és meghatározó része a jó szex - ezt még egyes egyházi személyek is tudják...

Elképesztően jót lehet szexelni egy prostival - és sokat is lehet tanulni tőlük!

Egy olyan leányzó, aki 16 éves kora óta dug, az nem fog összeállni egy tesze-tosza 25 éves pasival - irány a prostik!!!

Persze lehet otthon "erkölcsösen" kókadozni is, csak akkor nem kéne itt előadni az Ómagyar Mária siralmát!...

2018. okt. 5. 09:26
 15/19 anonim ***** válasza:
88%
ez egyetlen egyszer megoldás (és az esetek többségében nem az), ha a pasi csakis azért nem mer nyitni lányok felé, mert baromira fél az első alkalomtól, ez annyira megkeseríti az életét, hogy még randit sem tud összehozni, mert attól a 10 perctől fél...
2018. okt. 5. 09:59
 16/19 anonim ***** válasza:
88%

Szerintem nincs ezen semmi szégyellnivaló.

Menjen el, ismerje meg a női testet aztán kész. Valakinek feloldja legalább ezt a gátlását.

"Jaa hogy ez csak ennyi? Nem a klingon bolygóról származó földönkívüli szörnyeteg, hanem egy lány? "

Legalább egy kis lépés előre. Fokozatosan fel kell oldani a szorongást.

Nem véletlen ajánlja már pár pszichiáter is a hivatásost.

Nyugaton pedig teljesen normális, Cseheknél a mozgássérülteknek állami támogatás is van!

Miért csak testi rokkant lehet valaki? Mentálisan ugyan úgy tolószékes lehet egy férfi ettől. Nem fog járni egy alkalomtól, de megteszi az első remegő lábú lépést.

2018. okt. 5. 10:16
 17/19 anonim ***** válasza:
13%

Magára valamit adó ember nem megy prostihoz, és nem is ajánl ilyet senkinek! Én még soha nem voltam. Az a férfiasságom végét jelentené számomra!

F/60

2018. okt. 6. 19:36
 18/19 anonim ***** válasza:
36%
Neked még van férfiasságod papika ?
2018. okt. 6. 19:42
 19/19 anonim ***** válasza:
49%

17-es: "Magára valamit adó ember nem megy prostihoz, és nem is ajánl ilyet senkinek! "

Te most 60 évesen MÉG tanulsz, vagy MÁR felejtesz?!

Hülyeséget beszélsz jóember!

2018. okt. 6. 20:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!