Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy év házasság után szinte semmi szex a férjemmel. Mit lehet tenni?
Én most kezdek el sírni! Tényleg ennyi az impotens 30 fölött? Rögtön keresek egy 10 évvel fiatalabb csődört...
Én amúgy kidolgoznék terveket pl.
1. Fullextrás Vibrátor beszerzése
2. Bejáró fiú bérlése (szexi kis köténnyel)
3. Swingerklub bérlet.
4. Elmegy a párod és kivizsgálja magát.
stb
Ezeket kidobod az asztalra leülteted és elmondod, hogy kancás vagy. Ideális esetben vele fűtennél be, de mivel kezd kiszáradni a puncid és ehhez te még fiatal vagy, így itt vannak az opciók, amiket együtt eldönthettek, mert megcsalni a másikat aljas dolog. De ha ő nem akarja házassági kötelességét teljesíteni akkor kell valami alternatíva...
Nagy szemekkel bámulok, egy pasinál annyira alapvető a szex. Nők szoktak így viselkedni, révbe ért, pihenhet.
Nagyon rossz megélni, hogy nincs semmi, hogy le fekszik aludni. Ez róla szól.
A reakció meg rólad.
Tök fiatal vagy, válj el.
Válás, vagy
Szerető, vagy
Vibrátor, vagy szép lassan aszexuálissá válsz te is mellette.
Na ebből a váláson kívül én már mindent kipróbáltam, persze az első néhány évben igyekeztem valahogy felizgatni, de aki nem akarja azt úgysem lehet.
Nagyon, nagyon eltérőek az igényeitek.
A kapcsolatért felültüdsz emelkedni a szexuális igényeden?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!