Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnám magam bevállalóssá tenni egy pasi kedvéért?
"Hogy győzzem le a félelmem?"
Ez egy kössz a semmit, fogd meg jól tanács lesz, mert bár mindenki tudja, de senki nem alkalmazza:
bizalommal. A bizalom a partner felé tesz bevállalóssá. Én is gátlásosabb vagyok az átlagnál, de egy idő után fel tudok engedni és merész lenni a partneremmel, amikor már érzem a bizalmat, amikor tudom, hogy tényleg engem akar, szeret, tisztel és nemcsak szexuális segédeszközként használ.
Ha rendszeres lesz a szex és bízni kezdesz benne, sokkal könnyebb lesz kinyílnod.
én fordítva működök .
engem az átlagos szex nem beindít , hanem pont ellenkezőleg , megunom és ha ilyen partnerem van , aki mondjuk úgy : konzervatív az ágyban , akkor a következő szex közben azon gondolkodom lesz-e következő.... általában kuka.
írod hogy a sima szexet is félve...
mitől félsz?
Bátorság. Vedd le a válladról a felelősséget.. mondván ha nem is sikerül túl jól szívből adtad. Ráadásul izgatott is téged:)
Fogadd el magad egy jó csajnak, aki izgató a pasija számára.
Bátran legyél bátor.. ugyanis csak akkor lehetsz jobb ha próbálkozol az pedig néha hibával jár, de tanulni bárki képes;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!