Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok pasik ti minden szex elött igénylitek az elöjàtékot?
Figyelt kérdés
Értem itt, csok simi szopi nyali minden esetben? Vagy valamikor kimarad ?2018. okt. 3. 10:27
11/16 anonim válasza:
Nem ragaszkodok hozzá.
Van mikor szükségem van rá,van csak azt kívánom tegye már be :) minden körítés,elójáték nélkül :)
14/16 anonim válasza:
gyorsmenetnél nem egyébként mindig, sőt van, hogy csak pettingelünk.. :) konkrétan jobb szeretem a pettinget mint magát a behatolást.
15/16 anonim válasza:
Hát a "csok simi" az szerintem soha nem maradt ki. Anélkül nem nagyon tudnám elképzelni. A többi volt, hogy kimaradt persze. Nekem is szükségem van rá, nem csak a lányoknak. De voltam együtt olyan lánnyal, aki csak attól teljesen elázott, hogy engem nézett. Most meg olyan lánnyal vagyok együtt, akivel ment szenvedélyesen a "csok simi", meg finoman átvezetve a határozottabb markolás(mintha már egy kicsit vadabb szex közben lennénk olyan volt az egész "hempergés") és odalent hozzá sem értem. Viszont közben a jobb combom a lába között volt az övé, meg az oldalamon. Nem akartam még előre szaladni és hozzáérni odalent. De a combom odaért és szanaszét áztatott mindent. Közben meg már úgy fújtatott mintha már közel lenne a csúcshoz és konkrétan hallani se hallott már. Pedig ismétlem, hogy lent még hozzá se értem. Szóval szerintem majd mindenkinek nagyon fontos az előjáték
16/16 anonim válasza:
Nekem azt mondta valaki, ha egyszer odajutunk, nem lesz időm levetkőzni. Ezt először nem értettem, de amikor elképzeltem, elakadt a lélegzetem. Azóta erre vágyok, hogy felkenjen a falra és letépje a ruhámat. És most, 4 hónappal később valóra válhatna, de már lehet, hogy késő:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!