Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok pasik ti minden szex elött igénylitek az elöjàtékot?
Figyelt kérdés
Értem itt, csok simi szopi nyali minden esetben? Vagy valamikor kimarad ?2018. okt. 3. 10:27
3/16 anonim válasza:
Előfordul. Legutóbb is így volt, mert annyira kívántuk már mind a ketten a szexet. Már maga a gondolat is izgalomba hozott minket.
5/16 anonim válasza:
Elő szokott fordulni. Általában ilyenkor ő a domináns és én "hagyom magam".
Tehát neki eszébe jut, én meg " elszenvedem" a dolgot. Persze olyankor is én megyek el először, csak utána ő.
6/16 anonim válasza:
Nagyon ritkán előfordul, hogy gyakorlatilag nincs előjáték...45/f.
8/16 anonim válasza:
Amikor rég találkoztunk, ráugrottam. Hétköznapi esetben meg rendesen kinxal.
9/16 anonim válasza:
Kell hozzá úgy még nagyobb a durranás 😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!