Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Megcsalás: két évvel ezelőtt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalás: két évvel ezelőtt megcsaltam az azóta már feleségemet. Néha nagyon sajnálom a dolgot és megvallanám neki, néha pedig úgy gondolom, hogy nem érdemes már ezzel foglalkozni. Szerintetek mi tévő legyek?

Figyelt kérdés
2018. okt. 3. 09:31
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
56%

A kizárólagossággal van probléma..

Nyilván akkor vágyból cselekedtél, vagyis azért mert kívántad a másik nőt. Idő közben pedig lelkileg kötődsz ahhoz a nőhöz aki a feleséged, vagyis azt érzed összetartoztok, és azt gondolod, hogy emiatt kizárólagosnak kell lennetek egymásnak szexuális értelemben..

Az egész felfogás rossz, az csak szex volt. Ez meg szeretet/szerelem.

Persze írták sokan, hogy nem kell elmondani.. csak egy probléma van; A hallgatás teher! Örökké az marad:)

Vagy megváltoztatod a szemléleted és feloldozod saját magad az elvárás alól és megérted nem a kizárólagosságon múlik egy kapcsolat vagy a lelkiismereted csorbul.

Előbbi felfogás zöld utat ad a kalandoknak, utóbbi táptalajt a lelkifurdalásnak.

A döntés a tiéd.

2018. okt. 3. 12:37
 22/28 A kérdező kommentje:
#21: hidd el, egyet ertek veled. Szeretem ot es csak miatta nem szexelek masokkal, mert tudom hogy nem fogadna el, es nem hinne el hogy szeretem. Egyetertek veled, hogy az csak szex volt.
2018. okt. 3. 12:41
 23/28 anonim ***** válasza:
28%
Nagyon sok kísértés lesz. Te szereted. Ne mondd meg. Konflikturt szül. N
2018. okt. 3. 13:03
 24/28 anonim ***** válasza:
Én kb. azt érzem, amit a #19-es írt, a társamat főleg azért tekintem a társamnak, mert nincsenek előtte titkaim, tud rólam mindent, megnyílok neki. Biztos, hogy a helyedben nem bírnék örökre hallgatni, bár két éven át sem bírtam volna, szóval tökmindegy.
2018. okt. 3. 13:38
 25/28 anonim ***** válasza:
63%

Kérdező, 21-es vagyok.

Igen tudom miről beszélsz. Sokak szerint valóban nem létezik "csak szex".

Ami engem illet nem tudnék hazugságban élni, bár pontosan tudom, hogy a többség bizalmi kérdést csinál a "megcsalás ügyből" hozzáteszem én mindig is nyitott kapcsolatban éltem és nemet mondtam a szexuális kizárólagosságra.. az viszont tény, hogy a nők java elutasítja ezt a hozzáállást. A feleséged viszont te ismered.

És ha már bizalom.. a kegyes hazugság nálam pl a legaljasabb dolgok egyike.

Mert 100* hazudik mire valami kiderül.. akkor pedig felmerül bennem a kérdés, miért nem mondta el? Nem bízott bennem? Nem bízott magában? Nem bízott a kapcsolatunk erősségében? Nem ismert eléggé? Nem tudta hogyan reagálok majd? Félt a felelősségtől? Tartott felvállalni a valódi énjét előttem?

Ezek pedig mind bizalmi kérdések.. Ha nincs bizalom minek kapcsolat? Nem azt mondják, hogy a kapcsolat felszabadítja a lelket? De miért szabadítja fel? Hát nem azért mert önmagunk lehetünk a másikkal szemben?:) Ehelyett te terhet cipelsz..

Félre ne érts, nem szeretnélek meggyőzni hiszen nem ismerem sem a te lelkiismereted sem a feleséged beállítottságát, ezért vedd úgy, hogy csak leírtam az eszmefuttatásomat.

2018. okt. 3. 13:57
 26/28 anonim ***** válasza:

21-es, nagy baromságot írtál. Honnan tudod, házasság előtt mióta voltak együtt? Mert nem csak egy papír miatt fog lelkileg is kötődni valakihez. A csak szex is úgy baromság, ahogy van. Annak előzménye is van, meg oka is. Arra nem tért ki a kérdező.

A hűtlen fél pedig ne magyarázza be magának, hogy csak egyszeri alkalom volt, meg csak szex. Nem szereti a feleségét. Ennyi.

14-es voltam.

2018. okt. 3. 15:18
 27/28 anonim ***** válasza:

26, a viszontválaszaiból következtettem rá?

A csak szex pedig azt jelenti, hogy vágytunk egymás testére de nincsenek egymás iránt táplált érzéseink csak nemi vágyunk.

Szerinted minden szex mögött szerelem áll? :)

plusz én nem feloldoztam a kérdezőt, csupán a véleményem írtam neki, és ez meglehetősen nagy különbség veled szemben hiszen te ítélkezel.

2018. okt. 3. 15:47
 28/28 anonim ***** válasza:

27-es: kapcsolatban biza minden szex mögött szerelem (szeretet áll).

Nem ítélem el a kérdezőt, az ő élete, elmondtam a véleményem. Voltam közel hasonló helyzetben, átérzem.

2018. okt. 3. 21:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!