Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalás: két évvel ezelőtt megcsaltam az azóta már feleségemet. Néha nagyon sajnálom a dolgot és megvallanám neki, néha pedig úgy gondolom, hogy nem érdemes már ezzel foglalkozni. Szerintetek mi tévő legyek?
A kizárólagossággal van probléma..
Nyilván akkor vágyból cselekedtél, vagyis azért mert kívántad a másik nőt. Idő közben pedig lelkileg kötődsz ahhoz a nőhöz aki a feleséged, vagyis azt érzed összetartoztok, és azt gondolod, hogy emiatt kizárólagosnak kell lennetek egymásnak szexuális értelemben..
Az egész felfogás rossz, az csak szex volt. Ez meg szeretet/szerelem.
Persze írták sokan, hogy nem kell elmondani.. csak egy probléma van; A hallgatás teher! Örökké az marad:)
Vagy megváltoztatod a szemléleted és feloldozod saját magad az elvárás alól és megérted nem a kizárólagosságon múlik egy kapcsolat vagy a lelkiismereted csorbul.
Előbbi felfogás zöld utat ad a kalandoknak, utóbbi táptalajt a lelkifurdalásnak.
A döntés a tiéd.
Kérdező, 21-es vagyok.
Igen tudom miről beszélsz. Sokak szerint valóban nem létezik "csak szex".
Ami engem illet nem tudnék hazugságban élni, bár pontosan tudom, hogy a többség bizalmi kérdést csinál a "megcsalás ügyből" hozzáteszem én mindig is nyitott kapcsolatban éltem és nemet mondtam a szexuális kizárólagosságra.. az viszont tény, hogy a nők java elutasítja ezt a hozzáállást. A feleséged viszont te ismered.
És ha már bizalom.. a kegyes hazugság nálam pl a legaljasabb dolgok egyike.
Mert 100* hazudik mire valami kiderül.. akkor pedig felmerül bennem a kérdés, miért nem mondta el? Nem bízott bennem? Nem bízott magában? Nem bízott a kapcsolatunk erősségében? Nem ismert eléggé? Nem tudta hogyan reagálok majd? Félt a felelősségtől? Tartott felvállalni a valódi énjét előttem?
Ezek pedig mind bizalmi kérdések.. Ha nincs bizalom minek kapcsolat? Nem azt mondják, hogy a kapcsolat felszabadítja a lelket? De miért szabadítja fel? Hát nem azért mert önmagunk lehetünk a másikkal szemben?:) Ehelyett te terhet cipelsz..
Félre ne érts, nem szeretnélek meggyőzni hiszen nem ismerem sem a te lelkiismereted sem a feleséged beállítottságát, ezért vedd úgy, hogy csak leírtam az eszmefuttatásomat.
21-es, nagy baromságot írtál. Honnan tudod, házasság előtt mióta voltak együtt? Mert nem csak egy papír miatt fog lelkileg is kötődni valakihez. A csak szex is úgy baromság, ahogy van. Annak előzménye is van, meg oka is. Arra nem tért ki a kérdező.
A hűtlen fél pedig ne magyarázza be magának, hogy csak egyszeri alkalom volt, meg csak szex. Nem szereti a feleségét. Ennyi.
14-es voltam.
26, a viszontválaszaiból következtettem rá?
A csak szex pedig azt jelenti, hogy vágytunk egymás testére de nincsenek egymás iránt táplált érzéseink csak nemi vágyunk.
Szerinted minden szex mögött szerelem áll? :)
plusz én nem feloldoztam a kérdezőt, csupán a véleményem írtam neki, és ez meglehetősen nagy különbség veled szemben hiszen te ítélkezel.
27-es: kapcsolatban biza minden szex mögött szerelem (szeretet áll).
Nem ítélem el a kérdezőt, az ő élete, elmondtam a véleményem. Voltam közel hasonló helyzetben, átérzem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!