Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Idegenekkel szexelni? Ez fétis?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Idegenekkel szexelni? Ez fétis?

Figyelt kérdés

Felizgat a teljesen idegen férfiakkal való szex.

Pizza futárral, vonaton, de volt hogy már a munkahelyemen is egy idegen ügyfélellel. Próbálkoztam kapcsolattal de egyszerűen az annyira nem elégít ki. Mit tegyek?

2018. okt. 2. 18:38
 1/10 A kérdező kommentje:
Hiába irtok 100 hogy szexeljünk idegenek izgatnak ha már megbeszeljuk előre akkor már nem is leszel az!
2018. okt. 2. 18:47
 2/10 Williamspear ***** válasza:
0%

Nem hiszem hogy fétisz lenne...

Inkább az a furcsa hogy nem erzel kockázatot benne?! Avagy van nálad mindig gumi? 😁

Velem is megtörtént...

Úgyhogy én teljes szegyszélességgel melletted állok ebben a kérdésben! 😊

(Ha gondolod privátban beszélgethetünk erről minden kötelem nélkül 😊)

49F

2018. okt. 2. 18:49
 3/10 anonim ***** válasza:
47%
Hol futunk össze? 42/F
2018. okt. 2. 18:58
 4/10 anonim ***** válasza:

Engem is ez tart lázban

A párkapcsolatokról nincs jó véleményem, de a különféle szexpartnerek, alkalmi kapcsolatok jöhetnek :)

Pedig elmúltam 30

2018. okt. 2. 19:16
 5/10 anonim ***** válasza:
Pasi ként ismerős a helyzet, igen van benne kockázat de izgalom is. Volt hogy egy szórakozóhelyen egy barátommal voltam és odajött egy csaj és gyakorlatilag elvitt magához és jót szexeltünk. Volt valamennyi félsz is bennem hogy milyen lesz meg hogy mi van ha nem egyedül lakik, de jól sült el a dolog. Lehet hogy nincs igazam de talán ha egy nő kezdeményez a munkahelyén ügyféllel stb azt jobban fogadják mint ha pasi ként én teszem meg az első lépést hiszen úgy is ki van kiáltva hogy mi csak vadászunk..
2018. okt. 2. 19:17
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Mégis hogy lenne egy pizzafutárnak ideje arra, hogy szexeljen veled? Rúgnák ki a fenébe, ha nem menne a következő címre.
2018. okt. 2. 19:19
 7/10 anonim ***** válasza:

Ez ilyen vad haj húzós , kemény dugasnak mondanám.

Mit tegyél?

Semmit, szeretjük az ilyen lányokat. :)

Változni fogsz ne aggódj. :)

2018. okt. 2. 20:02
 8/10 anonim ***** válasza:

Hol lehet találkozni veled?

Ilyent még nem hallottam.

2018. okt. 2. 21:05
 9/10 anonim ***** válasza:
Hát, ha létezik, akkor valakinek biztos hogy a fétise, szóval sanszos.
2018. okt. 2. 22:05
 10/10 anonim ***** válasza:

Nem fétis hanem izgat az új ismeretlen. Tehát nem ismered a rossz tulajdonságait, nincs előítélet, nincs csalódás, kötöttség stb.

Velem előfordult hogy egy nő százötven kilométert utazott hozzám hogy ha élőben is nagyon szimpatikusak vagyunk akkor szexeljünk egy óriásit. Hát, úgy volt egész éjjel hajnalig.) Nem volt folytatás de jó ez így, szép emlék maradt.

2018. okt. 3. 23:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!