Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez szerintetek fétis?
Nem igazán hiszek, meg szeretem ezt, hogy mindenre rámondjuk, hogy fétis, de azért elég különös.
Igazából mindig mozgatták a a fantáziám, de tényleg csak enyhén a fodrásznők. Viszont belegondolva azért eddig a tapasztalataim szerint a gyakorlatban nagyon is.
Én 15 éven keresztül nem jártam, mert hosszú hajam volt és magamnak simán tudtam vágni. Egyszer-kétszer volt rá alkalom, de az ismerős volt. Bár egyiket annyira nem ismertem és addig annyira nem, de akkor ő is beindított bennem valamit.
Viszont legutóbb elmentem és egy 40-es nő volt a fodrász. Én nem vagyok egy milf rajongó, nekem a 20 év körüli lányok tetszenek a legjobban. Ez a nő normál esetben fiatalon se jött volna be. De most így akaratom ellenére nagyon be voltam rá gerjedve. Ami elég rossz érzés, mert szerencsétlen amíg ő ártatlanul teszi a dolgát, mit sem sejt róla, hogy mi van bennem.
Ami még az érdekes, hogy nem bírom, hogy ha a hajamhoz érnek. Egyedül barátnőnek lehetett, de akkor is már közel kellett engednem magamhoz. Itt viszont ugye ez nem lehetséges. Mégis mikor beletúr, simítja a hajam kifejezetten jól esik.
Részben meg tudom magyarázni, de ez nem teljes magyarázat, hogy valahogy a finom, de határozott és könnyed mozdulataik elég érzékivé teszik az egész személyüket.
ebből nem sok mindent derült ki , csak az hogy ráizgultál a fodrász nénire. Ebbe mi a nagy cucc , nem értem. Tegyük fel nekem meg tetszik pár tanárnőm akk ezis fétis? nem , nem az mert nem a szakmára izgulok hanem a nőre.
de ha te csak kifejezetten fodrászokra izgulsz akk van benne valami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!