Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon milyen fogadtatása lenne egy lájtos perverz hirdetésnek?
Ez nem hirdetés, itt csak véleményeket kérek.
Van egy olyan perverzióm, hogy medical fetish, imádom játszani a doktorbácsit. És nekemnelég is, ha megvizsgálhatok valakit, tehát nem is szexre vágyom.
Azt is tudom, hogy vannak, akik pénzért szexelnek.
De vajon ha fizetnék, lenne-e, aki hagyja magát megvizsgálni. Tehát maximum bugyira kellene vetkőznie és én megvizsgálnám, mint egy doktor, (valódi vizsgálati technikákkal). Gondolom jóval kevesebbet kellene fizetni, mintha szexelni is akar az ember. Szerintetek ez működne?
Szerintem senki nem jelentkezne egy ilyen hirdetésre.
"Gondolom jóval kevesebbet kellene fizetni, mintha szexelni is akar az ember. Szerintetek ez működne?"
Ezt rosszul gondolod. Ugyan annyit kellene fizetned egy hivatásos lánynál.
Gyakorlott medical fetisiszta vagyok. Szerintem ne add fel, nekem előbb vagy utóbb (mostanság inkább utóbb), de összejöttek a dolgok. Ugyan most is keresgetek, és rengeteg a kamus, de egy fillért nem vagyok hajlandó fizetni, így is elég költség a profi, steril felszerelés.
És ne csak bugyiig engedd. Maradj csak határozott dom, aki végigviszi a megbeszélteket, és csak a biztonsági szónál áll le, könyörgés nem hatja meg.
Én ezt tanácsolom húsz év tapasztalatával. F-39
Én nem pontoztam senkit se le se fel.
Viszont lennne pár kérdésem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!