Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ruha fétisem van?
Figyelt kérdés
Arra izgulok, ha valaki csak köpenyben van. Más ruha nem izgat ennyire, csak ez. Ettől még ruha fétisem van?2018. szept. 22. 08:00
1/12 anonim válasza:
“Köppeny fétis” 😂😂😂
Magyarúl az orvosokra és a laborosokra izgulsz
No probléma Ma már minden szokatlan dologra Rá nyomják a “Fétis” jelzőt
2/12 A kérdező kommentje:
alapvetően nem abból jött, hanem ilyen suli egyenruhából.
2018. szept. 22. 08:07
3/12 anonim válasza:
30 éve nincs már iskolaköpeny. Mennyi idős vagy?
5/12 anonim válasza:
Jah hogy iskola köppeny
Hát arra meg h lehet izgulni?
Már nekünk se kellett hordani
Tényleg hány éves vagy?
6/12 A kérdező kommentje:
Nem magára a ruhára. Az izgat, hogy nincs alatta semmi, és az összkép szép. Amúgy vannak sulik ahol van köpeny, pl vallásos sulikban. 45 éves vagyok
2018. szept. 22. 10:22
7/12 anonim válasza:
Igen, mondhatni, hogy ruhafétised van. Nekem a fehér ruhás nők jönnek be, akik mezítláb vannak.
8/12 anonim válasza:
Persze,hogy lètezik ilyen.Èn pèldául beindulok,ha a párom kosztümben van:) Mindenfajta ruhára lehet gerjedni szeríntem.
9/12 anonim válasza:
Kérdezvallásos suliba jártam 12 évig
Nem kellett iskola köppenyt hordani
Bár a köppeny alatt is van ruha
Nem fehérneműben vannak alatta a diákok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!