Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mennyire érzitek kényelmetlenül magatokat, ha olyan ruhában vagytok, amin átlátszik a fehérnemű ( bugyi)?
Tudom, nem nekem szól a kérdés, de én a másik oldalról másképp látom a dolgokat.
A magam részéről ezt a bugyi vonala látszódik dolgot kissé túlhype-oltnak érzem. Nem kell ebből akkora ügyet csinálni. Ez már sokkal inkább egyfajta önérzeti, semmint valós gond.
Legyen igényesen kiválasztva a ruha alá a fehérnemű. Sok lány ugyanis azt csinálja, hogy tanga vagy normál, ki-ki affinitása szerint - közül úgy választ, hogy ami a kezébe akad. Na ezt így nem lehet. Ezt meg kell komponálni.
Ha odafigyel az illető, hogy a megfelelő fazonú, méretű, stílusú alsót válassza ki, semmi probléma nincs abból, ha látszik a vonala. Sőt! Én a magam részéről inkább visszatetszőnek tartom, hogyha pont emiatt a lányok a tangát választják, azt gondolván, annak nem látszik a vonala; hogyne látszana.
Szóval összességében ez egy kissé ego-probléma... kicsit lazábban és igényesebben! EZ a lényeg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!