Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok szerintetek? Bővebben lent.
Ha a csábítás a cél, akkor inkább leveszem a ruhám.
Én NŐ vagyok, csupa nagy betűvel. Nincs szükségem ruhára, vagy bármi kiegészítőre, hogy elcsavarjam egy pasi fejét.
35
csipkes melltarto, csipkes franciabugyi es csipkes comfix, szerintem az a legjobb, ha mind fekete.
baratomat leptem meg vele, akarmennyi ideje vagyunk egyutt es hiaba fantasztikus ezek nelkul is a szex, egyszeruen megorul tole :)
esetleg kiprobalhatod meg azt, h egy lenge ing van rajtad felul, kigombolva melltarto nelkul, combfix (ez meg akar magaban is szexi) es egy rovid szoknya, en bugyit sem vennek ala:) (plusz felfoghatod ket csuriban a hajad)
22/L
Vörös melltartó hozzá illő vörös bugyival mindig nyerő. Most nyár van, így a napbarnított bőrön nagyon jól mutat egy fehér vagy akár babarózsaszín szett.
Fehérneműnél szerintem fontos, hogy meglegyen az összkép, teát próbáljunk ugyan olyan színeket felvenni.
Ruhánál nagyon szeretik a pasik, ha kint van egy nő válla, de ne legyen ízléstelen, köldökig kivágott.
19/l
* tehát
Fránya 'h' billentyű mindig beragad. előző voltam.
Természetesen a testhez símuló sztreccs-csipke szett ami a pasiknak mindig bejön. Ez lehet harisnya-tartó-alul nyitott bugyi-melltartó illetve százhuszonöt kapcsos míder kombinációja illetve ha pedig egyszerűen kényelmesen is akarom randira érezni magam akkor egy irtó szexi csipkés női body-t veszek a ruhám alá és ennyi. Ezt is tetszik a pasiknak.
32N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!