Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, fiúk. Szokott/szeret...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, fiúk. Szokott/szeret valaki meztelen úszni?

Figyelt kérdés
Na nem nyilvánosan. Csak kíváncsiságból kérdezem. Én szoktam egyébként.

2018. okt. 1. 16:17
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem nyilvánosan? Akkor hogy?

Általában nem mindenkinek van otthon úszásra lehetősége

De egyébként igen. Az itthoni medencében is szoktam meztelenkedni, és máshol is

2018. okt. 1. 16:21
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Imádok, voltam is naturista strandon, az kicsit frusztralo volt, de fabtasztikus erzes szerintem

21/N

2018. okt. 1. 16:23
 3/13 A kérdező kommentje:
Gondoltam pl a nudista strandra, vagy éppen Balaton, Tisza tó....
2018. okt. 1. 16:28
 4/13 anonim ***** válasza:
86%
Van saját medencénk abba szoktam 👍
2018. okt. 1. 16:35
 5/13 anonim ***** válasza:
71%
Szeretek. Nagyon jó érzés. Szabadnak érzem magam. Nudi strand, félreeső tópart, ahol lehet, úgy úszom.
2018. okt. 1. 17:18
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Balcsiba nyáron sokat úsztam meztelenül néha a Dunába is
2018. okt. 1. 17:19
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Sok éve nyáron egy kisebb tónál voltam. Éjszaka néha kimentem sétálni, mert az hangulatos. A tó mellett sétáltam és gondoltam egyet, levetkőztem teljlesen és bementem a vízbe, senki nem volt ott. A part közelében sekély a víz, olyan térdig ér. Na, gondoltam, ott elszórakozom: jó nagy levegőt vettem, aztán a térdig érő vízben fejen álltam, gyertyaállást csináltam, bukfencezgettem, jól elszórakoztam. Kicsit úsztam is. Hirtelen jött az érdekes szituáció, nagyon tetszett. De ez csak egyszer volt. Máskor nem jutott eszembe ilyen. 40/F
2018. okt. 1. 18:02
 8/13 anonim ***** válasza:
88%
Én úsztam már meztelenül a Balatonban, persze jól bent ahol már nem nagyon volt senki rajtunk kívül, barátnőmmel vizibicikliztünk, fel is állt a farkam a meztelen úszástól, majd egy jót szexeltünk ezt kihasználva a vizibiciklin.
2018. okt. 1. 19:00
 9/13 mooti ***** válasza:
82%

Természetesen. Én ha tehetem Ádámkosztümben vagyok. Otthon, kertben, tónál, pontosabban ahol lehet.

Nekem a meztelenség természetes dolog. Mindegy, hogy nõ v férfi, idõs v fiatal, szép v csúnya. Minden ember ezektõl a jellemzõktõl függetlenül egyformán egyenlõ.

Így tehát mindegy, hogy nyilvánosan v sem vagyok meztelen, Én jól érzem így magam. Persze ahol ez nem illik, ott felöltözök. Én elfogadom minden embert és el is várom, hogy engem is elfogadjanak olyannak, amilyen vagyok.

Pl.: otthon meztelenül vagyok âltalában, ha ki kell teregetnem a teraszomra, akkor megteszem és nem érdekel, ha valaki így meglát.

46/F

2018. okt. 1. 20:19
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Csakis úgy szoktam. Eleve nem megyek olyan helyre, ahol fel kell vennem a fürdőruhát, mert útálom. Nudista strandra járok és wellnessbe is csak olyan helyre, ahol nem kell fürdőruha.
2018. okt. 1. 21:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!