Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti is szoktatok szex előtt zuhanyozni?
Ha például valakivel úgy döntünk hogy jöhet, de pl szenvedélyesen esünk egymásnak, nagyon gáz ha mondom hogy menjünk előtte zuhanyozni?
Én nekem jobban esik, ha szép tiszták vagyunk. :D
Attól függ. Ha nagyon hajt minket a vágy akkor ez a legkisebb szempont. Egyásnak esünk úgy ahogy vagyunk, alkalmankét még a bugyi sem kerül le csak félrehuzzuk.
Ha este lefekvés előtt akkor igen, redes igényes előkészület.
Ha be vagytok gerjedve és azt mondod a prodnak hogy tusolás, borotválkozás, punciszőr igazítás, akkor ciki. Mire végzel el is felejtetted hogy mit is akartál, tehát elmúlik a sponatnitás varázsa.
Attól függ... Ha tervezett, akkor alap, hogy lezuhanyozok előtte, és a partneremtöl is elvárom.
De ha spontán izgalom, akkor nekem nagyon illúzió romboló lenne, és megölné a spontaneitást.
Ha valaki rendszeresen tisztálkodik, akkor napközben se lesz se koszos, se büdös (persze ha nem olyan helyen dolgozik).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!