Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ti is szoktatok szex előtt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti is szoktatok szex előtt zuhanyozni?

Figyelt kérdés

Ha például valakivel úgy döntünk hogy jöhet, de pl szenvedélyesen esünk egymásnak, nagyon gáz ha mondom hogy menjünk előtte zuhanyozni?

Én nekem jobban esik, ha szép tiszták vagyunk. :D

2018. okt. 1. 14:59
 1/10 anonim ***** válasza:
65%
Ez alap dolog.
2018. okt. 1. 15:03
 2/10 anonim ***** válasza:
Nem.
2018. okt. 1. 15:07
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ. Ha nagyon hajt minket a vágy akkor ez a legkisebb szempont. Egyásnak esünk úgy ahogy vagyunk, alkalmankét még a bugyi sem kerül le csak félrehuzzuk.

Ha este lefekvés előtt akkor igen, redes igényes előkészület.

Ha be vagytok gerjedve és azt mondod a prodnak hogy tusolás, borotválkozás, punciszőr igazítás, akkor ciki. Mire végzel el is felejtetted hogy mit is akartál, tehát elmúlik a sponatnitás varázsa.

2018. okt. 1. 15:11
 4/10 anonim ***** válasza:
0%
Alap dolog szex előtt és után is
2018. okt. 1. 15:13
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Aki csak úgy tud szexelni, ha előtte lezuhanyzik, akkor őszintén mondhatom, hogy annak az embernek még nem volt része igazán vad, heves és szenvedélyes szexben
2018. okt. 1. 15:27
 6/10 anonim ***** válasza:
56%
Neha
2018. okt. 1. 15:48
 7/10 anonim ***** válasza:
Igen, és nem gáz ha szólsz h előtte menjetek zuhanyozni.
2018. okt. 1. 15:50
 8/10 anonim ***** válasza:
Idegennel zuhany nélkül soha, de párral, állandó partnerrel előfordulhat, de akkor nincs orál.
2018. okt. 1. 15:58
 9/10 anonim ***** válasza:

Attól függ... Ha tervezett, akkor alap, hogy lezuhanyozok előtte, és a partneremtöl is elvárom.

De ha spontán izgalom, akkor nekem nagyon illúzió romboló lenne, és megölné a spontaneitást.

Ha valaki rendszeresen tisztálkodik, akkor napközben se lesz se koszos, se büdös (persze ha nem olyan helyen dolgozik).

2018. okt. 1. 17:11
 10/10 anonim ***** válasza:
Egyszer sem zuhanyoztam előtte. Nyilván nem munkából hazaesve kell nekiesni a másiknak, pl hazaérve én egyből tusolok, így ha délután vagy este történik a dolog, nem vagyok már koszos. Szex közben úgyis leizzadok, minek pazaroljam a vizet? :D
2018. okt. 1. 18:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!