Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem élvezem a szexet?
Figyelt kérdés
Tegnap feküdtem le először lánnyal. Élveztem a dolgot egészen addig, amíg arra nem került a sor, hogy bekellet raknom neki. Szinte semmit se éreztem az egészből, olyan volt, mintha be se raktam volna neki (Kb. fél óráig próbáltam valami érzést kicsikarni magamból). Átlagos a péniszméretem kb. 16 cm hosszú.
Esetleg köze lehet ahhoz, hogy ideáig nagyon sokat végeztem önkielégítést(és azt is nagyon intenzíven), és ezért nem elég már ez az inger?
2018. szept. 30. 18:21
1/9 anonim válasza:
A lány esetleg nem volt túl tág?
Ha nem tág akkor fogd vissza együttlét előtt két három napig az önkielégítést és akkor élvezni fogod! Sok sikert nektek!
2018. szept. 30. 18:34
2/9 anonim válasza:
Szerintem csak túlizgultál! Az első alkalmakkor nekem is volt hasonló! Ne aggódj, mond meg neki hogy sajnálod hogy ügyetlen vpoltál, és igyekezni fogsz hogy neki is jó legyen! Vagy elnyaltad legalább? Azzal nagyon nyerő leszel!
2018. szept. 30. 18:34
3/9 anonim válasza:
Mert olyan emelkedett intellektus vagy, hogy rájöttél: ennél sokkal fontosabb dolgok is vannak. Foglalkozz azokkal, boldogabb leszel.
2018. szept. 30. 18:46
4/9 anonim válasza:
Nem lehet, hogy túl vékony a farkad? 4,5 cm vastagság alatt nem sok nő élvezi a szexet (főleg ha tág a csaj), így a pasi sem, mert nem tölti ki rendesen a vaginát. Kerületre mekkora a péniszed?
2018. szept. 30. 18:51
5/9 A kérdező kommentje:
Ami azt illeti, ő élvezte a dolgot (legalábbis ezt mondta).
4 ujjamat betudtam dugni, és még kényelmesen el is fértek.
Ha esetleg túl tág, akkor mit lehet vele kezdeni?
2018. szept. 30. 19:35
6/9 A kérdező kommentje:
Egyébként kb. 4,5-4,3 körül van az átmérője
2018. szept. 30. 19:36
7/9 anonim válasza:
#4 te buta vagy de nagyon
2018. szept. 30. 19:50
8/9 anonim válasza:
Akkor a csaj volt tág, azért a 4 ujj nem semmi... Ha lesz következő alkalom, próbáljátok más szögből, ahol a szerszámod jobban tud érintkezni a hüvelyfallal. És igen, a sok maszti közrejátszhat, mert a markod más erőt tud kifejteni, mint a hüvely.
2018. szept. 30. 22:07
9/9 anonim válasza:
Szűz kukik figyeljetek! 17,5/4,5 a farkam, nem túl nagy nagy. Volt csajom,akinek felment az öklöm, de ettől még élvezte a futást is és élveztem ezt is. Ez a méret dolog már megint.... Engedjék el. A punci izom,az izom működését meg ki tudjátok google-zni. A 4-es, meg annyira buta, hogy mutogatni kellene.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!