Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha az érett,40-45 év körüli nők ÁLLÍTÓLAG már örülnének, ha fiatal fiúk szexelnének velük, akkor mégis mire fel van náluk ez az óriási válogatás és igények?
Nekem nincsenek nagy igényeim...
😉😛
39N
egy 38 éves nővel jártam egy hosszabb ideig, pedig én 29 éves vagyok.
És 38 évesen már teljesen leírta magát, hogy nem lehet gyereke és most fog eldőlni a jövője, és neki minden áron kell egy olyan pasi, akivel rendes párt alkothatnak.
Mert ugyanis ettől a 10 év korkülönbségtől ő hányna hosszú távon.
Csinos, igényes, sikeres nőről van szó. Én kevéssé vagyok kelendő a nők körében, mert nem vagyok sem jóképü, sem jó kiállású, nincsen túl jó modorom sem. Max csak annyi, hogy átlagtól intelligensebb vagyok és emiatt érdekes is.
És akkor azt mondja nekem ez a nő, hogy nekem sokkal könnyebb a dolgom, mint neki.
Mondja ezt úgy, hogy talán fél évet ha volt szingli életében, mindig volt valami hosszabb kapcsolata.
37 évesen is csak annyit kellett tegyen, hogy másfél napig tinderezzen és ugy ismert meg engem.
NEKEM? Hát nekem meg egy évig kellett keresgélnem legutóbbi kapcsolatom után. Annyit tindereztem, hogy inhüvelygyulladásom lett és két napig nem tudtam dolgozni a munkahelyemen. Persze randik száma elenyésző. Néhány 20 év körüli lánnyal találkoztam, belém is zúgtak, de én mit kezdjek ezekkel, azt várják, hogy tartsam el őket, oldjam meg az életüket. És csak nyomom nekik a rizsát, tátják a szájukat, mert érdekes. De ez nem sok kommunikáció. Unalmas :(
A milfeket egyébként meg szeretem, de ott is magas az elvárás. Pedig ha állitolag már nekik az is nagyon jó, ha megdugják őket, akkor tőlem ha mást nem , ezt az egyet biztosan megkapnák, mert ez pont egy olyan dolog, amiben rám nem igazán volt még panasz.
Persze nyilvánvaló, hogy a magas jóképü sportos fiuk jól dugnak, mert ezt a kinézet határozza meg.
Nem csak a dugás fontos...
A kommunikáció is..
Nálam
😛
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!