Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Óvszer nélkül szoktak a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Óvszer nélkül szoktak a fiatal lányok szexelni?

Figyelt kérdés

18-25 évesek megengedik? Gondolom idősebb persze mert ismeri a testét és pasiját is. Ja és többnyire ők már direkt akarnak kis babát :)

F/23

2018. szept. 18. 12:47
 1/8 anonim ***** válasza:
0%

What ???

18 vagyok, a párom valamivel idősebb, de nem mindig használunk óvszert, csakis akkor és abban az esetben, ha bennem kíván elmenni.

Óvszer nélkül sokkal jobb érzés az együttlét, de nem azért nem használunk, mert nem vagyunk elég megfontoltak és ügyesek, vagy mert gyereket akarunk.

Nyilván, ismeri a testét és tudja kontrollálni az ejakulációját, ehhez kell szerintem bő tapasztalat egy férfi esetében, de lényegében ennyi.

2018. szept. 18. 12:57
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem. Más módszert alkalmazunk.

20l

2018. szept. 18. 13:02
 3/8 anonim ***** válasza:
0%
Leginkább óvszer nélkül szexelnek a fiatal csajok.
2018. szept. 18. 13:05
 4/8 anonim ***** válasza:
76%
Nem
2018. szept. 18. 13:12
 5/8 anonim ***** válasza:

Óvszer nélkül csináljuk, fogamzásgátlót szedek.

N/20

2018. szept. 18. 13:14
 6/8 anonim ***** válasza:
76%
Az értelmesebbje ovszerrel csinálja
2018. szept. 18. 13:32
 7/8 anonim ***** válasza:
84%

Változó.

Vannak olyan csajok akik azt hiszik h mindent tudnak, és h ha egy kicsit berakja a pasi az még nem baj.. Azt nem tudják h az előváladéktól is lehet vki terhes,és vannak olyan csajok akik gyógyszert szednek, és ezért nem kell óvszert használni a pasijukkal.

2018. szept. 18. 13:34
 8/8 anonim ***** válasza:

Én ha fiatal lány lennék biztosan nem szexelnék gumi nélkül,még fogamzásgátló mellett sem.

Én nem tudnék úgy felszabadultan szexelni,hogy gyerek lehet a vége.

2018. szept. 18. 15:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!