Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen büdös a női nemi szerv?
Figyelt kérdés
Megmondom őszintén nekem akkor ment el elsőnek a kedvem a lányoktól amikor 19 évesen megszagoltam egy használt menstruációs támpont , rettenetesen büdös volt.
Akkor elment a lányok iránt érzett vonzalmam de amikor 21 évesen ki akartam nyalni egy 20 éves roma lányt és rendesen éreztem a sperma szagot a hüvelyéből és láttam is a fehéres cuccot majdnem elhánytam magam.
2018. szept. 28. 10:23
21/33 anonim válasza:
Hát most mondhatnám, hogy a finom marhapörkölt helyett pl tehénszar ennék, akkor egy idő után nem akarnék már finom marhapörköltet enni😀
22/33 anonim válasza:
Romáknál ne csodálkozz... mind igénytelen!! De te sem lehetsz valami igényes ezek szerint!!!
23/33 anonim válasza:
Azt mondta Leonardo Da Vinchi, büdös a punci, de fincsi!
24/33 anonim válasza:
Soha nem nyaltam,nem is fogok.nejem nem jon be nyalogatni,szagolgatni.szeretem simogatni,,behelyezni de szagolni,mwg nyalakodni nwm
25/33 anonim válasza:
Aki apilja a huvelyt nem lwhet budos annyira
26/33 anonim válasza:
Bocsi de attól h valaki roma nem jelenti azt h igénytelen!!!
😡😡😡😡
27/33 anonim válasza:
Ne a mutterét szagolgasd hälyegyerek!
28/33 anonim válasza:
Véres tampont szagolgatni beteges. Ennyi erővel $z@rasd egy tányérra.
29/33 anonim válasza:
Előferdül, hogy nemi betegségtől büdös a punci. Én magam is belefutottam egyszer egy olyanba, hogy komoly kétségeim támadtak, hogy egyáltalán eláll-e még reggelig...
30/33 anonim válasza:
Hallod te jó nagy gyöker vagy! Miért olyan büdöset szarsz? Szerintem goran fejezd be az életedet. Belőled sose lesz ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!