Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért ilyen büdös a női nemi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen büdös a női nemi szerv?

Figyelt kérdés

Megmondom őszintén nekem akkor ment el elsőnek a kedvem a lányoktól amikor 19 évesen megszagoltam egy használt menstruációs támpont , rettenetesen büdös volt.

Akkor elment a lányok iránt érzett vonzalmam de amikor 21 évesen ki akartam nyalni egy 20 éves roma lányt és rendesen éreztem a sperma szagot a hüvelyéből és láttam is a fehéres cuccot majdnem elhánytam magam.

2018. szept. 28. 10:23
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
95%

A tampont drágám nem szagolni kell

Főleg nem a használtat

Mit gondoltál ,hogy a menstruálciós vérnek rózsa illata van?

Az meghogy úgy nyalsz ki egy lányt hogy előtte nem sokkal egy másik srác durrantott bele az megint csak a te szegénységi bizonyitványod

A nemiszerveknel van egy alap illata /szaga

Aki tiszta és àpolt az nem büdös! Jó Reggelt Kívánok!

Nem a sarki 5 ezres lányt kell nyalni

24N

2018. szept. 28. 10:55
 12/33 anonim ***** válasza:
94%

Normális ember nem szagolgatja más emberekből kijött hulladékokat.

Az alvadt vérnek, hüvelyváladékkal vegyítve rohadtul nincs jó szaga.

A roma lányt dugás után akartad kinyalni? Vagy honnan jött a sperma szag?

Összegezzük: véres tampont szagolgatsz, és más pasi által megdugott nőt akarsz kinyalni. Jelen esetben nem a női nemi szerv szaga a kérdés, hanem az, hogy TE épelméjű vagy-e?

Azt gondolod, hogy a férfi nemi szervnek jó illata van?

Egy ápolt, tiszta embernek teljesen elviselhető illata van. Mindenkié más és más, függően attól, milyen életvitelt folytat.

2018. szept. 28. 11:07
 13/33 anonim ***** válasza:
78%
Úristen😆😆
2018. szept. 28. 11:10
 14/33 anonim ***** válasza:
72%

Jesszus.....

Mi a f..szert szagolod meg a tampont??

2018. szept. 28. 11:18
 15/33 anonim ***** válasza:
87%
Egy nőnek alul savanyú az illata, mivel az egészséges hüvelyben tejsavbacik vannak. Van aki mindenkivel, bárhol, bármit tesz.
2018. szept. 28. 12:00
 16/33 A kérdező kommentje:

De valjuk be nem csak az illata de a íze is nagyon kellemetlen a puncinak és a női fenéknek is egyszer egy női feneket kezdtem nyalni szex előtt egy erdőben kutyapózban mert akkor nem volt hova menni.

Elkezdtem nyalni a nő fenekét de nem a lyukat csak a farpofát és fél úton abba kellett hagynom mert olyan furcsa kellemetlen íze volt.

2018. szept. 28. 12:31
 17/33 anonim ***** válasza:
100%
Hivatalosan is ez a kedvenc kérdésem az oldalon :D
2018. szept. 28. 12:32
 18/33 anonim ***** válasza:
97%

don't feed the troll

Te csak anyád sunájával kerültél kapcsolatba tippem szerint 14-15 éve.

Mi van kiírt mára a doki?

2018. szept. 28. 12:35
 19/33 A kérdező kommentje:

Nem vagyok troll tényleg igaz amit mondok 25 éves vagyok már felnőtt.

De egyébként megértem és igazatok van hogy ápoltság kérdése lehet , talán ha lenne most egy barátnőm aki nem szexel senkivel rajtam kívűl és ápolt stb akkor lehetséges hogy szexualisan is vonzana nem undorodnék tőle.

Mert bevallom már évek óta nem kívánom a hüvelyi érintkezést nővel inkább orális szexre vágyom amióta megszagoltam azt a tampont de ha hüvelyileg is együtt vagyok nővel akkor is csak óvszerel vagyok hajlandó és csak akkor ha megkér a lány.

De erre már 2 éve nem került sor.

2018. szept. 28. 12:44
 20/33 anonim ***** válasza:
79%
Az sem mindegy, hogy friss tampont szagolsz vagy egy olyat ami a kukában állt x órát. Max annak van szaga
2018. szept. 28. 12:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!